Ümit Özdağ, İçişleri Bakanlığı'nda;

Ümit Özdağ, İçişleri Bakanlığı'nda

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın İçişleri Bakanlığı ziyareti öncesi gerilim yaşandı....

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yaşanan gerilim büyüyor. Dün akşam saatlerinde açıklama yapan Ümit Özdağ, İçişleri Bakanlığı'na gideceğini söyleyerek Bakan Soylu'yu karşısına çıkmaya davet etmişti. Özdağ ve partililerin İçişleri Bakanlığı'na gittiği sırada yaşanan gerilim su saatlerde sürüyor.


Genel Başkan Ümit Özdağ, İçişleri Bakanlığı'nda  yaptığı açıklamada: 'Burası Dünya'nın lünaparkı değil, her ipini koparan Türkiye'ye gelemez. Biz, 8 milyon insanı, tarihin en büyük geri dönüşüyle ülkelerine yollayacağız. Erdoğan, bir ay içerisinde yollamayacağım noktasından 1 milyon kişiyi yollayacağım noktasına geldi. Bu da bir seçim tuzağı. Seçimden sonra yolladıklarını geri getirecektir. Zafer Partisi bu konuyu gündeme getirdiği için Süleyman Soylu'nun liderliğinde Zafer Partisi'ne karşı komplo kuruluyor. Bir kaç gün önce genel merkezimizde bana ziyarete gelen bir polis memuru bilgi verdi. Kimlerle kimin telefon görüşmesi yaptığını, bu komploda kimlerin görev alacağını öğrendim ve teyit ettim. Zafer Partisi hesapları gibi gözüken 5-6 ilde karışıklık çıkartıp bize baskı yapmaya çalışıyorlar'


Emniyet güçleri, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın İçişleri Bakanlığı'na yaklaşmasına izin vermedi. Özdağ, açıklamasının ardından bölgeden ayrıldı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum