Kastamonu'da cezalar arttı, ihmaller azaldı;

Kastamonu'da cezalar arttı, ihmaller azaldı

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü, 2022 yılı Nisan ayında gerçekleştirdiği denetimlerin istatistiklerini paylaştı. Nisan'da 31 bin 55 aracın denetlendiği bilgisi verilirken; toplam kesilen ceza tutarı ise 3 milyon 371 bin 855 TL oldu. Diğer taraftan da geri alınan sürücü belgesi 14 olurken, trafik men edilen araç sayısı ise 61 oldu....

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından açıklanan trafik verilerine göre Nisan ayında toplam 31 bin 55 araç denetlendi. Denetlenen araçlara uygulanan ceza sayısı 6 bin 448 olurken, uygulanan ceza tutarı ise 3 milyon 371 bin 855 TL oldu. Diğer taraftan da geri alınan sürücü belgesi 14 olurken, trafik men edilen araç sayısı ise 61 oldu.

Diğer taraftan da Nisan ayında gerçekleşen maddi hasarlı trafik kazası 85, yaralanmalı trafik kazası ise 45 oldu. Geçtiğimiz ay ölümlü trafik kazası yaşanmazken, yaralı sayısı ise 59 oldu.

İLGİNÇ DETAY

Mart ayında gerçekleştirilen denetimlerde 52 sürücünün , sürücü belgesi geri alınırken, gerçekleştirilen denetimler sonucu bu rakam 14'e  düştü. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum