Şahin’den Kasım iddiası;

Şahin’den Kasım iddiası

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, Kastamonu ziyaretinde erken seçim için tarih verdi....

Şahin açıklamasında iktidarın yoğun bakımda olduğunu belirterek; “Bir an önce bu yoğun bakımdan kurtulmanın çaresi de sandığın milletimizin önüne konulması. Olası bir seçimi Kasım ayında yapabilirler. Kasımda bir seçim bizim beklentimiz dâhilinde, çünkü iktidarın bu kışı çıkartabilecek bir performansı yok. İktidar şu anda yoğun bakımda. Sandık kurulduğu andan itibaren ben hastanın tedavi olacağını, ülkede yeni bir umudun yeşereceğini ve arzu ettiğimiz noktaya doğru hep birlikte yürüyeceğimizi düşünüyorum” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, seçim tartışmaları devam ederken bir iddia ortaya attı. Şahin, iktidarın topluma 'yalancı bir bahar yaşatarak' Kasım ayında seçime girme planı olduğunu öne sürdü.

“İKTİDAR ŞU ANDA YOĞUN BAKIMDA”

Şahin, DEVA Partisi İl Başkanlığı’nda Kasım ayında bir erken seçim beklediklerini dile getirdi. Şahin açıklamasında; “Son dönemlerde gerek yargı alanındaki olumsuzluklar, gerek ekonomideki olumsuzluklar artık iktidara güven duyulmayacak bir noktaya getirdi. İktidar çoklu organ yetmezliği nedeniyle kronik olarak yoğun bakımda ülkeyi yönetmeye çalışıyor. Bir an önce bu yoğun bakımdan kurtulmanın çaresi de sandığın milletimizin önüne konulması. Sandık kurulduğu andan itibaren ben hastanın tedavi olacağını, ülkede yeni bir umudun yeşereceğini ve arzu ettiğimiz noktaya doğru hep birlikte yürüyeceğimizi düşünüyorum. Olası bir seçimi Kasım ayında yapabilirler. Kasımda bir seçim bizim beklentimiz dahilinde, çünkü iktidarın bu kışı çıkartabilecek bir performansı yok. İktidar şu anda yoğun bakımda” dedi. (Nihan Kıran)

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum