“12 ilçede teşkilatımızı kurduk”;

“12 ilçede teşkilatımızı kurduk”

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin Kastamonu’yu ziyaret etti....

DEVA Partisi İl Başkanlığı’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Şahin, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. ŞAHİN; “YAKLAŞIK 252 BİN CİVARINDA BİR ÜYE SAYISINA ULAŞTIK”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Kastamonu’da İl Kongremizi yaptık. 12 ilçede ilçe teşkilatımız şuan itibariyle kurulu. Ancak 8 ilçemizde henüz teşkilatımızı tamamlayamadık. Üzülerek ifade ediyorum Kastamonu’da arzu ettiğim Teşkilatlanmamızı tam manası tamamlayamamış olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Türkiye genelinde 81 ilin tamamında il başkanımız mevcut. Ve 730 ilçede ilçe başkanımız şu an itibariyle hazır durumda. Üye kaydı olarak resmi 152 bin 500 üyeye ulaştık. 100 bine yakın da gönüllümüz var. Yaklaşık 252 bin civarında bir üye sayısına ulaşmış durumdayız şu an itibarıyla.Geçtiğimiz yıl Aralık ayında yapmış olduğumuz büyük kongremizle birlikte de seçimlere katılabilme yeterliliğine sahip olan 22 siyasi partiden birisi olarak şu an itibariyle buradayız.Dolayısıyla Kastamonu bizim son derece önem verdiğimiz bir o kadar da güçlü bir şekilde temsil edilmeyi Arzu ettiğimiz illerimizden birisi fakat bazı olumsuzlukları da yaşamadığımız söylersek Kastamonu açısından haksızlık etmiş oluruz.”

“TOPLUMUN BÜYÜK KESİMİNİN TEVECCÜHÜNÜ GÖRÜYORUZ”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şahin sözlerini şöyle sürdürdü; Deva Partisi, herkese yeni bir soluk yeni bir vizyon oluşturmak adına yola çıktığı günden bu yana toplumun büyük bir kesiminin teveccühünü görüyor. Özellikle altılı masa ve sonrasında yapmış olduğumuz bir takım çalışmalarla da toplum önünde sadece sorunları ifade eden değil aynı zamanda çözüm önerilerini de ortaya koyan bir siyasal hareket olarak bulunuyoruz. Bizim arzumuz ve isteğimiz yerelde başlayan kalkınmayı ülke sathında yaymak ve sofradaki ekmeği büyütmek en büyük arzumuz bu. O nedenle geçmişten bugüne kadim bir geleneğe sahip Kastamonu’nun geleneklerini geleceğe taşıyan kuşaklarının da huzurlu ve müreffeh bir ortamda, demokratik bir ülkede yaşaması en büyük önceliğimiz.”

(Nihan Kıran)

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum