KASYOT'ta ödül töreni;

KASYOT'ta ödül töreni

Faaliyetlerine 2019 yılında başlayan Kastamonulu Şair Yazar ve Ozanlar Topluluğu (KASYOT) tarafından ilki düzenlenen Kültür ve Sanat Ödül Töreninde şair, yazar ve ozan Tahsin Şentürk ve Prof. Dr. Sakine Eruz onurlandırıldı....

KASYOT tarafından törenin geleneksel hale getirileceği bildirildi.

 

Kastamonulu Şair Yazar ve Ozanlar Topluluğu (KASYOT) tarafından Kültür ve Sanat Ödül Töreni düzenlendi.

Türkiye genelinde eseri olan Kastamonulu kalemlerden oluşan 84 üyesiyle edebiyat, kültür sanat alanında memleket kültürünün temsili noktasında faaliyetler göstermeyi hedefleyerek 2019 yılında faaliyetlerine başlayan KASYOT’un 1. Kültür ve Sanat Ödül Töreninde şair, yazar ve ozan Tahsin Şentürk ve Prof. Dr. Sakine Eruz’a plaket takdim edildi.

Programda ödül töreninin geleneksel hale getirileceği bildirilirken, topluluğun etkinliğini artırması yönünde yapılacak faaliyetler gündeme getirildi.

Beyoğlu Öğretmen Evinde gerçekleşen iftar programı ve ödül törenine KASYOT üyelerinden Ahmet Tığlı, Mustafa Çifci, Rafettin Ayvacı, Hidayet Yünsel, Hacer Alioğlu, Şengül Yıldırım, Türkan Kebeci, Mehmet Usta, Bayram Sarı, Tahsin Şentürk, Prof. Dr. Sakine Eruz, İlyas Kara, Seçkin Kansızoğlu, Yılmaz Kıvanç, Levent Zihnioğlu, Hüseyin Karadeniz, Gözde Yüksel İsmail Karakoca ve Mustafa Yaşar Dilsiz katılım sağladı. (İstamonu)

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum