Arpacıoğlu’nun iftarına geniş katılım;

Arpacıoğlu’nun iftarına geniş katılım

İşadamı Salim Arpacıoğlu tarafından Salon Şahane’de iftar programı düzenlendi. İftar programına çok sayıda katılım oldu....

Düzenlenen iftar programına CHP Milletvekili Hasan Baltacı, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, İdare Mahkemesi Başkanı Mahmut Taşçı, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, MHP İl Başkanı Emin Çınar, MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Katar, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, Karayolları Bölge Müdürü Yüksel Oğuzhan, Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu ve meclis üyeleri, eski Milletvekili Hasan Altan, eski Belediye Başkanı Tahsin Babaş, işadamları, sivil toplum kuruluşları başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, yatırımcı kurum ve kuruluşların müdürleri ile müdür yardımcıları, ilimizdeki bankaların müdürleri ve temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

İftar programında katılımcıları selamlayan işadamı Salim Arpacıoğlu, iftar programına katılanlara teşekkür ederek; birlik, beraberlik ve dostluk mesajları verdi.

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, katılımcıları selamlayarak; “Tabii ki 2 yıldır zorlu süreçler yaşadık. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaşantımızı sürdürürken, son dönemde artık koronavirüsü hayatımızdan çıkarıyoruz. Bu seneki iftarlar gösteriyor ki, birbirimizi özlemişiz. Bunun içinde Salim Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Burada toplumumuzun birçok kesimini bir araya getirmiş, farklılığımızı, kültürümüzü oluşturan bütün insanların burada toplanması son derece önemlidir. Bizleri böyle bir iftar yemeğinde buluşturan önce yüce Rabbime, sonra da vesile olan Salim kardeşime de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu ise; “11 ayın sultanı Ramazan ayında fakirin fukaranın halinden anladığımız günlerde, akşama kadar nefsimizi terbiye için aç kaldığımız bugünlerde dayanışmanın, birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu hep birlikte idrak ediyoruz. Biz zaten bu kültür üzerine medeniyetini tahsis etmiş bir milletiz. Özellikle birliğin, beraberliğin pekiştiği bugünlerde, Cenab-ı Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. 2 yıllık aradan sonra bu tarz ortamları özlemişiz. Hasret gidiyoruz. Ramazan başlangıcından bugüne kadar hep birlikte olduk. İftarlarımızı birlikte açtık. İnşallah birliğimiz ve beraberliğimiz daim olur” dedi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum