'Gerçek yüzlerini ortaya koyuyorlar';

'Gerçek yüzlerini ortaya koyuyorlar'

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun tepki çeken paylaşımının ardından CHP Milletvekili Baltacı'ya çağrıda bulundu....

HDP'li milletvekili Garo Paylan'ın 1915 olaylarının "Ermeni Soykırımı" olarak tanınması konusunda TBMM'ye sunduğu teklif henüz gündemden düşmemişken, bu kez CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında Tanrıkulu, "107 yıl önce 24 Nisan 1915'te yüzlerce Ermeni aydını İstanbul'da gözaltına alınıp, Çankırı, Ayaş, Ankara'ya sürüldü ve zorla kaybedildi. Kötülüğün miladı ile olan bu tarihle yüzleşmeden gerçek adalet sağlanamaz" dedi.

SOSYAL MEDYA TEPKİ GÖSTERDİ

Paylaşım sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, çok sayıda kullanıcı ise yaptıkları paylaşımlarla Tanrıkulu'na tepkilerini ilettiler.

 

Kastamonu'da da AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, tepkisini şöyle dile getirirken, ''CHP ve HDP milletvekilleri. Bu açıklamalarıyla gerçek yüzlerini ortaya koyuyorlar. Sınır ötesi operasyonlara karşı çıkan Kastamonu CHP milletvekiline sesleniyorum. Açıklama bekliyoruz sizden. Bu zihniyete söylenebilecek tek söz; Yazıklar Olsun.''

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü de, ''Yazıklar olsun.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu CHP mensubu bir milletvekili, sözde Ermeni soykırımı iddialarını kabul etme çağrısı yapıyor.  Soykırım iddialarını ortaya atan Ermenilere ve Ermeni yandaşlarına karşı “Bizim arşivlerimiz açık, siz de açın arşivlerinizi” diyoruz. Peki içimizdeki Ermeni yanlılarına ne diyeceğiz? Milletimizin başını öne eğdirmeye çalışan bu zihniyete asla geçit vermeyeceğiz'' diye kaydetti.

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum