Pınarbaşı belediyesinden geniş katılımlı iftar;

Pınarbaşı belediyesinden geniş katılımlı iftar

Pınarbaşı Belediyesi tarafından geniş katılımlı iftar programı düzenlendi....

Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına; AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Pınarbaşı Kaymakamı Serkan Tokur, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, Şenpazar Belediye Başkanı Cem Çınar, Kastamonu’nun tanınmış iş insanları Hüseyin Üster, Nihat Altın, Mehmet Yayla, İbrahim Koyuncu, Ercan Koyuncu, Erden Gölleroğlu, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"GÖNLÜMÜZ BİR, SOFRAMIZ BİR"

Pandemi sonrası düzenlenen iftar programına katılan herkese teşekkür eden Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, “Katılım sağlayan konuklarımıza ve programda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Son iki yıldır Ramazan ayı geleneklerimizi yaşayamamıştık. Bu yıl bu kutlu ayı birlikte yaşamak nasip oldu. Gönlümüz bir, soframız bir” dedi.

Pınarbaşılı vatandaşların dertleriyle dertlendiklerini ve yaşam kalitelerini arttırmaya çalıştıklarını dile getiren Yaşar, “Bereketli bir iftar sofrasında sizlerle beraberiz. Rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Sağlık sıhhat içerisinde nice nice ramazanlara erişmeyi nasip eylesin. Önü rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan bu güzel ayın artık, sonuna doğru yaklaşmaya başladık. Önümüzde yaklaşan Kadir Gecesi mübarek olsun ve arkasından inşallah erişeceğimiz bir bayram var. Ramazan Bayramı'nız da şimdiden mübarek olsun. Rabbim, her daim böyle güzelliklerle Pınarbarşı’mıza, Kastamonu’muza ve Türkiye'mize huzurlu iftarlar yapmayı nasip eylesin” ifadelerini kullandı. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum