“Çocuklarımız, her şeyin en iyisine layık”;

“Çocuklarımız, her şeyin en iyisine layık”

İl Millî Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle kendisini ziyarete gelen ilkokul öğrencilerine makam koltuğunu temsilen devretti....

İl Milli Eğitim Müdürü Bahçacıoğlu, ziyaretteki konuşmasında; “Çocuklarımız, her şeyin en iyisine layıktır. Tüm gayretimiz onlara yaşanabilir bir dünya bırakmak” ifadelerine yer verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Orgeneral Atilla Ateş İlkokulu öğrencileri, okul müdürü ve öğretmenleri nezaretinde Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu'nu makamında ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Demirkıran ve Şube Müdürü Gürsel Yıldız'ında katılım sağladığı ziyarette çocukların bayramını kutlayan İl Müdürü Bahçacıoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş yıl dönümünün ve çocuk bayramının aynı günde kutlandığı bu günün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağanı olduğunu söyledi.

BAHÇACIOĞLU; “TÜM GAYRETİMİZ ONLARA YAŞANABİLİR BİR DÜNYA BIRAKMAK”

Bir milletin geleceğinin en önemli varlığının çocuklar olduğunu vurgulayan İL Milli Eğitim Müdürü Bahçacıoğlu;  “Çocuklarımız, her şeyin en iyisine layıktır. Tüm gayretimiz onlara yaşanabilir bir dünya bırakmak, güzel bir gelecek sunmak; başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barışı imar eden bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır. Bu sebeple çocuklarımıza vereceğimiz kaliteli bir eğitim, sağlam temeller üzerine kurulan gelecek demektir." dedi.

Gerçekleşen ziyarette Milli Eğitim Müdürlüğü makam koltuğuna oturan dördüncü sınıf öğrencisi Hümeyra Balcıoğlu isteklerini dile getirdi. Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, çocuklara hediyeler vererek, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum