‘Kendimi Kastamonulu gibi hissettim’;

‘Kendimi Kastamonulu gibi hissettim’

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün Milli oyuncusu Serpil İskenderoğlu, Türkiye ile Sırbistan arasında oynanan 2022 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası Elemeleri beşinci hafta karşılaşmasında Milli takıma çağrıldı....

İskenderoğlu bu karşılaşmada 37 numaralı formasıyla mücadele etti.

2015 yılından bu tarafa Kastamonu Belediyespor formasını giyen deneyimli oyuncu, kendisini Kastamonulu gibi hissettiğini ve 37 numaralı formayla çıkmanın kendisini heyecanlandırdığını söyledi.

İskenderoğlu’nun açıklamaları şöyle; “Milli takım formasını giymek her zaman bir sporcu için en üst noktadır. Ben de yıllarca onurla ve gururla milli formayı terlettim. Milli takımdaki gençleşme düşüncesiyle birlikte Milli takıma zorunlu bir ara vermek durumunda kalmıştım. Sırbistan maçı için davet edilince de düşünmeksizin kabul ettim. Hayatımda her zaman 13 numarayı giydim. Milli takımda şu an 13 numarayı bir başka arkadaşım giyiyor. Dolayısıyla 13 numarayı giyemeyeceksem benim giyeceğim tek numara 37. Ben artık kendimi Kastamonulu gibi hissediyorum. Yıllardır buraya emek verdiysem, buraya en az bizim kadar emek veren muhteşem Kastamonu seyircisinin huzuruna da 37 numarayla çıkmak yakışırdı diye düşündüm. Maçta 37 numaralı formayı giyince, kendimi gerçekten Kastamonulu gibi hissettim. Mutlu oldum. 37 giymek beni heyecanlandırdı.”

İskenderoğlu son olarak: “Hem uzun bir Milli takım arasından hem de 2 aylık sakatlığımın ardından ilk maçıma çıktım. Elimden gelenin en iyisini Milli takımımız ve Türk hentbolu için yapmaya çalıştım. İnşallah faydalı olabilmişimdir. Kazansaydık daha mutlu olurdum'' ifadelerine yer verdi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum