198 proje devam ediyor;

198 proje devam ediyor

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Avni Çakır'ın başkanlığında video konferans sitemi ile yapıldı....

Çakır, yaptığı değerlendirmede 2022 yılı yatırımları kapsamında toplam değeri 21 milyar 269 milyon TL olan 312 projenin olduğunu belirtti.  

Vali  Avni Çakır, toplantının başında yaptığı değerlendirme konuşmasında; ilimizde hali hazırda yatırımcı kuruluşlara ait 2022 yılı 1.dönem itibariyle 312 adet program olduğunu, bu projelerden; biten 4, devam eden 198, ihale aşamasında 21, projesine başlanmayan 87, tasfiye edilen 2 projenin olduğunu, projelerin toplam tutarının  21 milyar 269 milyon  TL,  program yılı ödeneğinin 1 milyar 293 milyon TL,  program yılı harcama tutarının ise 2 milyar 691 milyon TL olduğunu ifade etti.

Vali Çakır ayrıca; 2021 yılının ilimiz açısından oldukça zorlu geçtiğini, devamında da bölgedeki yoğun kar yağışının sahadaki çalışmalara olumsuz etki yaptığını, havaların düzelmesi ile birlikte sahada yoğun bir çalışma döneminin başladığını belirtti.

Kastamonu OSB'de ikinci bölüm kamulaştırma işleminin başladığını duyuran Vali Çakır,  Bu sürecinde tamamlanması ile ilimizin bölgedeki yatırım cazibesinin daha da artacağını söyledi.

Vali Avni Çakır, son olarak tüm kurum ve kuruluşlarımızın başarılı bir iş sezonu için sıkı bir iş birliği içerisinde olması gerektiğini ifade ederek, toplantının ilimiz ve tüm kurumlara hayırlı olmasını diledi.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum