Küre Belediyesi’nden mahalle iftarları;

Küre Belediyesi’nden mahalle iftarları

Küre Belediye Başkanlığı ilçede bulunan dört mahalleye "Mahallelerimizle Buluşuyoruz" etkinliği kapsamında dört günlük iftar programı düzenledi. İlk iftar yemeği önceki gün akşam Camikebir Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlara verildi....

Belediye Başkanlığı Düğün Salonunda düzenlenen iftar yemeğine İlçe Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu ve Eşi Feyza Topaloğlu, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Şentürk, Hakim Ayfer Şık, İlçe Emniyet Amiri Hasan Hüseyin Kara, İlçe Jandarma Komutanı J.Ast. Kıd. Bçvş. Abdullah Başar, İlçe Müftüsü Murat Selci, Malmüdürü Münire Kalın, AK Parti İlçe Başkanı Şaban Turan, İl Genel Meclisi Üyeleri Reşat Dinler ve Mustafa Canbaz, Camikebir Mahallesi Muhtarı Hüseyin Türkoğlu ve Camikebir Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar katıldı.

Din görevlisi Ali Yazar'ın okuduğu akşam ezanıyla başlayan iftar programı İlçe Müftüsü Murat Selci'nin okuduğu dua ile devam etti.

Geleneksel ramazan eğlenceleri kapsamında düzenlenen iftar programı tasavvuf müziği dinletisi, ortaoyunu, Hacivat Karagöz, gölge oyunu ve jonglör gösterileri ile sona erdi. İftar progrsamına renk katan etkinliklere küçük çocuklar büyük ilgi gösterdi.

Belediye Başkanı Salih Turan iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında, “ Camikebir Mahallesi sakinleri ile buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başta İlçe Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu başta olmak üzere tüm misafirlere ve Camikebir Mahallesinde ikamet eden vatandaşlara davete icabet ettikleri için teşekkür etti. İftar programlarını Camievsat, Saman Mahallesi ve Müderis mahalleleri ile devam ettireceklerini de ifade etti.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
  • B.çokgürses / 12.04.2022 11:18

    Allah kabul etsin ..