Kastamonulular, KASİAD'ın organizasyonunda buluştu;

Kastamonulular, KASİAD'ın organizasyonunda buluştu

Kastamonu Sanayici İş Adamları Derneği, İstanbul'da düzenlediği iftar programında Kastamonuluları bir araya getirdi. KASİAD tarafından düzenlenen geleneksel İftar programı Sheraton-Ataköy Otel’de yapıldı. İftar programına sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetim Kurulu Üyeleri, siyaset, sanat ve iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı....


 Düzenlenen programda; KASİAD Derneği ve KASİAD Vakfı tarafından Yaşam boyu Onur Ödülü İÇDAŞ Holding A.Ş Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Yusuf Bayram Aslan’a verildi.

 

Belediye Başkanı  Galip Vidinlioğlu, programda yaptığı konuşmada;  Sanayicilerimizin Kastamonu’ya yatırım yapmaları çağrısını yineleyerek, yapılacak kültür merkezine katkıda bulunmaları önerisinde bulundu.

 

İftar programının açılış konuşmasını KASİAD Derneği ve KASİAD Vakfı Başkanı Ayhan Aslan yaptı.

 

KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan konuşmasında;  '‘KASİAD Vakfı sizlerden güç alarak çok büyük ivme katletmiştir. Geçen sene sel baskını, orman yangınları, burslar ve ramazan erzak yardımında 1 milyon 125 bin 000 TL yardım toplanmıştır. Yapılan yardımlardan dolayı şükranlarımı sunarım. Her zaman ihtiyaç sahibinin yanında olan vakfımız yardımlarını artırarak sürdürecektir. Ramazan ayının tüm dünyaya ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum, bu vesile ile yaklaşan Ramazan bayramınızı kutluyorum'' dedi.

 

Başkan Ayhan Aslan’ın konuşmasından sonra iftar programına katılan ilçe Belediye Başkanları adına Devrekâni Belediye Başkanı Dr. Engin Altıkulaç, Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Ak Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk selamlama konuşması yaptı..

 

KASİAD Genel Sekreteri Cemal Şenol’un daveti ile KASİAD Derneği ve KASİAD Vakfı tarafından Yaşam Boyu Onur Ödülüne layık görülen İÇDAŞ Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Yusuf Bayram Aslan sahneye davet edildi. Ödülü Çolakoğlu Meteoroloji ve TEB Bankası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haydar Nuri Çolakoğlu tarafından Yaşam Boyu Onur Ödülü verildi.

 

 

 



 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum