Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu iş dünyasında yeni başkan “Erdem Mütevelli”
DEVSİYAD olağan kongresini gerçekleştirdi. Yapılan genel kurul sonrasında DEVSİYAD Yönetim Kurulu Başkanlığına Erdem Mütevelli seçildi
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
İş dünyasının büyük buluşması KASTEXPO başlıyor
Kastamonu iş dünyasının buluşma arenası olacak KASTEXPO (Kastamonu Sanayi ve İş Dünyası Fuarı), 13-16 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 3. salonda inşaat, yapı ve daha birçok sektör paydaşını bir araya getirecek
İş dünyasının büyük buluşması KASTEXPO başlıyor
Kastamonu iş dünyasının buluşma arenası olacak KASTEXPO (Kastamonu Sanayi ve İş Dünyası Fuarı), 13-16 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 3. salonda inşaat, yapı ve daha birçok sektör paydaşını bir araya getirecek
Umut dolu toplantı: 'Yeni bir Kastamonu yaratalım'
Kastamonulu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından 'Birlikte Olalım, Birlikte Büyüyelim' temalı istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Umut dolu toplantı: 'Yeni bir Kastamonu yaratalım'
Kastamonulu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından 'Birlikte Olalım, Birlikte Büyüyelim' temalı istişare toplantısı gerçekleştirildi.
KASİAD, Kent Müzesinde
KASİAD (Kastamonulu Sanayici ve İşadamları Derneği), Kent müzesini ziyaret etti...
Genç KASİAD'dan Kastamonu çıkarması...
Genç KASİAD grubu yönetimi, Vali Avni Çakır ve Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’na yaptıkları ziyaretin ardından Kastamonu Gazeteciler Derneği'ni (KGD) ziyaret etti.
Tarım Bakanlığı’nda ‘Kastamonu’ buluşması…
KASİAD YÖNETİMİ, BAKAN HEMŞEHRİMİZ İBRAHİM YUMAKLI’YI ZİYARET ETTİ
KASİAD ve KASİAD Vakfı’na teşekkür belgesi
AFETZEDE VATANDAŞLARA SUNDUKLARI MADDİ VE MANEVİ DESTEK NEDENİYLE BELGE VERİLDİ
"Tosya, Kastamonu’nun ayrılmaz parçasıdır"
İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Katar,Kastamonu'nun Tosya ilçesini ziyarette bulundu. Katar açıklamasında;" Tosya, Merkez İlçe’den sonra Kastamonu’nun en büyük ilçesidir.
‘Kastamonu’nun tek yerli ve milli adayıyım’
İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Katar, Tosya’yı ziyaret etti. İl Başkanı Faruk Ataşalar ve Tosya İlçe Başkanı Mehmet Kaan Erdem ile ilçe binasında basın toplantısı düzenleyen Ahmet Katar, Tosyalı esnaf ve vatandaşlarla ile bir araya geldi.
Yatay mimari teşvik edilmeli
Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şubesi, olağan yönetim kurulu toplantısını Şube Başkanı Dr. Sinan Altıkulaç başkanlığında gerçekleştirdi.
‘Menfaat gözetmeksizin var gücümüzle çalıştık’
Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KASİAD) 13’üncü, KASİAD Vakfı’nın ise 3’üncü olağan genel kurulu, İstanbul Ataköy Sheraton Otel toplantı salonunda yapıldı.
Kendir, anavatanında yeniden doğuyor
>>> Çinli dünya devi firma, teknoloji yatırımının ardından yılda 30 bin ton kendir alım garantisi verirken, Alman tekstil devi firma da Taşköprü'de kurulacak modern bir fabrika için sermaye koyabileceğini ifade etti.
‘Çözüm irademizi ortaya koyduk’
Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, geçtiğimiz dönemde yapılan çalışmaların yanı sıra, 6 Şubat’ta tekrar ihaleye çıkacak olan Uğurlu Hastanesi ile ilgili de gelinen son durumu anlattı.
KASİAD’tan Vidinlioğlu’na ‘Uğurlu’ desteği…
Yıllardır atıl haldeki Özel Uğurlu Hastanesi’nin satış ihalesi 6 Şubat’ta gerçekleştirilecek. Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şubesi, olağan yönetim kurulu toplantısını Şube Başkanı Sinan Altıkulaç başkanlığında gerçekleştirdi.
Kastamonu’nun geleceği konuşuldu
Kastamonu Kalkınma Vakfı (KKV) Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) toplantı salonunda gerçekleştirildi.
‘2023 seçimlerine mühür vurmaya geliyoruz’
Kastamonu Konfederasyonu’nun (KAS-KON) kuruluşunun 11'inci yıldönümü dolayısıyla gala gecesi düzenlendi. KAS-KON Genel Başkanı Mehmet Alver, gecede yaptığı konuşmada, programa katılan siyasilere yönelik; "Kastamonu sivil toplum kuruluşları artık gümbür gümbür geliyor. 2023 seçimlerine mühür vurmaya geliyoruz. Biz Kastamonulu STK temsilcileri olarak bu zamana kadar göz ardı edildik. Artık göz ardı etmeyin, sonra üzülürsünüz. Bizlerin temsil yetkililerinin olduğu yerlerde görev alabilecek Kastamonululara yer verin. Vermezseniz sonra üzülen siz olursunuz, söylemedi demeyin" ifadelerine yer verdi.
‘Kastamonu iyi gidiyor’
KASİAD olarak memleketin kalkınması ve tanıtımına katkı sağlamak adına bir tarafından tutmaya çalıştıklarını ifade eden Ayhan Aslan, bazı ziyaretlerde bulunmak ve “Umudun Yolu” isimli belgeselin tanıtımı için ata yurdu Kastamonu’ya geldiklerini ve iki gün boyunca Valilik, Belediye, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, esnaflar ve Organize Sanayi Bölgesi’ndeki iş insanları ve fabrikalarını ziyaret ettiklerini gelişmelerden memnun kaldıklarını açıkladı.
KASİAD’dan nostaljik gazete
“Memleketin ve Milletin Yanındayız” sloganıyla İstanbul’daki hemşehri dernekleri arasında fark yaratan Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) “Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Bütün Renkleriyle Kastamonu” adı altında okuyanları geçmiş yıllara götüren nostaljik bir gazeteye imzasını attı.
'Umudun Yolu' izleyiciyle buluştu
Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KASİAD) ana sponsorluğunda hazırlanan “Umudun Yolu” belgeseli, Halk Eğitim Merkezi’nde izleyiciler ile buluştu.
‘Umudun Yolu’nun ön gösterimi yapılacak
Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KASİAD) ana sponsorluğunda hazırlanan “Umudun Yolu” belgeseli beyaz perdeye taşınıyor.
Ağızlar ‘Islama’ ile tatlandı
İstanbul Kağıthane Halk Eğitim Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte, misafirlere Kastamonu yöresel yemeklerinden ıslama ikram edildi.
"Şimdi sesimizi ve sözümüzü yükseltme zamanı"
Kastamonu Kadın Derneği (KAST-KADER) Başkanı Emine Çelik tarafından Kastamonu iş dünyasının kadınları ile İstanbul Beşiktaş Yıldız Parkı Malta Köşk’te buluşma gerçekleştirdi. KAST-KADER Başkanı Emine Çelik yaptığı yazılı açıklamasında, “Çok sayıda Kastamonu iş dünyasının kadınları ile güzel bir buluşmayı gerçekleştirdik. Fikir birliği, gönül birliği, memleket sevdası, bizi ortak paydada buluşturdu. Güzel kararlar muhteşem projeler ile günün sonuna geldik. İyi ki varlar ,iyi ki varız. Bizler tarihine kahramanlık hikâyesi yazdırmış Kastamonu kadınlarıyız. Şimdi sesimizi de sözümüzde yükseltme zamanı" ifadelerine yer verdi.
STK'da kadınların ayak sesleri yükseliyor
Kastamonu Dernekler Federasyonu (KAS-DER-FED) 6. Olağan Kurulu’nu 15 Kasım’da İstanbul Şişli Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Kıranoğlu burada yaptığı konuşmasında, Kastamonu toplumunun birlik ve dirlik içerisinde olması için yapılması gereken her türlü sosyo-kültürel çalışmayı yapıp, toplumumuzun aydınlanmasına ve mücadelesine destek veriyoruz” dedi.
KASİAD’tan “Umudun Yolu”na büyük destek
Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD), tarihi İstiklal Yolu’nu anlatan “Umudun Yolu” belgeseline sponsor oldu.
Kastamonu Dernekler Platformu kuruluyor
Kastamonu’nun marka kent olması ve tanıtılması amacıyla yol haritasının belirlenmesine yönelik daha önce ilki İstanbul KASDER ev sahipliğinde Türkiye genelinde bulunan Kastamonu dernek, federasyon ve konfederasyonların katılımı ile yapılan toplantının ikincisi Darıca ve Kocaeli ev sahipliğinde yapıldı.
Kastamonulular, KASİAD'ın organizasyonunda buluştu
Kastamonu Sanayici İş Adamları Derneği, İstanbul'da düzenlediği iftar programında Kastamonuluları bir araya getirdi. KASİAD tarafından düzenlenen geleneksel İftar programı Sheraton-Ataköy Otel’de yapıldı. İftar programına sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetim Kurulu Üyeleri, siyaset, sanat ve iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı.
'Benim muhatabım yedek MYK üyesi değil'
CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve MHP Yedek MYK Üyesi Yüksel Aydın'ın kendisine ve partisine yönelik eleştirilerine cevap verdi.