Kahramanlarımız ve aileleri iftarda buluştu;

Kahramanlarımız ve aileleri iftarda buluştu

Kastamonu Valiliği tarafından şehit aileleri ve gazilere yönelik iftar programı düzenlendi. Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün koordinasyonunda düzenlenen programa Vali Avni Çakır ve ailelerin yanı sıra il protokolü de katıldı....

İftar programında konuşan Vali Avni Çakır, şehitlerimiz ve gazilerimizle birlikte ailelerin de ciddi fedakarlıklar yaptığını söyleyerek, ''Sizler baş tacısınız. Ben burada devletin valisi olarak her daim yanınızdayım. Şuana kadar birliğimiz beraberliğimiz örnek olacak seviyede. Şahsen bundan dolayı da çok mutluyum. Pandemi sebebiyle alınan önlemleri; pandeminin hafiflemesiyle beraber azalttık'' dedi.

 Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu da, programda yaptığı konuşmada; ''İki yıllık bir ayrılığın ardından bu akşam bir araya geldik. Ramazan geldi geçiyor bile, çok hızlı ilerliyor. Bu tarz birliktelikleri de özlemişiz. Bir araya gelmekten de mutlu oldum. Bir milletin olmazsa olmazı;o toprağı vatan yapanların unutulmazları ve tabii onların aileleri. Bizim için her zaman başımızın üstünde yeri olan insanlar. Allah onlardan razı olsun.  Bizi farklı kılan şeylerden birisi; her tarafta meçhul asker vardır. Bizdekilerin hepsi Mehmet'tir. Küçük Muhammed'tir. Biz de meçhul asker yoktur. Bugüne vesile olduğu için sayın Valimize de teşekkür etmek istiyorum'' ifadelerine yer verdi.

 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum