Ev tadında iftar buluşması;

Ev tadında iftar buluşması

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde 7 yıldır faaliyet gösteren Anka Organizasyon Kastamonu merkezde yeni şubesini açtı. Düzenlediği etkinliklerle adından söz ettiren Anka Organizasyon, yeniliklerle Kastamonu’yu buluşturmaya devam ediyor. Özellikle düzenlediği kadınlar günü etkinlikleri ve ünlü terapist yazar Serhat Yabancı’yı Kastamonu’da misafir etmeleriyle de adından ayrıca söz ettiren Anka Organizasyon, Kastamonu için çalışmalarını sürdürüyor....

Anka Organizasyon, misafirlerinizi ev rahatlığında ağırlayacağınız bir ortamı sizlerle buluşturuyor. Kastamonu’da bir ilk olan bu etkinlikle Anka Organizasyon, müşterilerine üstün ve kaliteli hizmet sunuyor. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan bu etkinlik kapsamında rezervasyon yapıldığında misafirleriniz haricinde herhangi bir müşteri de alınmadığı gibi tamamen size özel bir alanda rahatlıkla güzel ve keyifli bir akşam geçirmenizi sağlıyor. Anka Organizasyon iftar yemeğinde misafirlerinizle ev rahatlığında bir arada olacağınız alanı sizlerin hizmetine sunuyor. Bu organizasyonla evde misafirlerinizi ağırlarken onlarla doya doya sohbet etme imkânı sunarken ve hoşça vakit geçirmekten alıkoyan işlerden de kurtarıyor.

ABACI; “MİSAFİRLERİNİZİ KENDİ EVİNİZDE AĞIRLAR GİBİ AĞIRLIYORSUNUZ”

Anka Organizasyon hakkında bilgilendirmelerde bulunan Anka Organizasyon’un sahibi Mehpare Abacı; “Anka’nın, kuşlara rehber olma özelliği vardır. Anka efsanesi beni oldukça etkiledi ve hikâyeyi rehber edindiğim için küllerinden doğan kadınları temsilen bu ismi seçtim. Anka Organizasyon Tosya ilçesinde kuruldu. Son 7 yıldır Tosya ilçesinde çalıştırıyorum. Aynı mantıkla Kastamonu’da da bir şubemizi açtık. Tosya’da 200 kişilik bir salonum var. Orayı da paravanlarla bölerek her türlü organizasyon yapıyoruz. Söz, nişan kına geceleri günler, eğitim toplantıları gibi birçok etkinlik yapıyoruz. Kastamonu’daki şubemizde en fazla 25-30 kişilik bir alanımız mevcut. Ev tadında misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz sadece size özel bir alan sunuyoruz. Rezervasyon yaptırıldığında dışarıdan müşteri kabul etmiyoruz. Diyelim ki o gün bir gün var. Müşterilerimiz ikramlıkları dilerse kendileri hazırlayıp getirebilirler, dilerse de bizlere hazırlatabilirler. Böyle bir kolaylık da sağlıyoruz kendilerine. Dışarıdan başka bir müşteri almıyoruz. O gün sadece sizlere özel oluyor. Kendi evinizde ağırlar gibi misafirlerinizi ağırlıyorsunuz” dedi.

“RAMAZAN BOYUNCA BU ORGANİZASYONUMUZ DEVAM EDECEK”

Ramazan ayı olması dolayısıyla müşterilerine yeni bir güzellikle geldiklerini ifade eden Anka Organizasyon’un sahibi Mehpare Abacı;  “Müşterilerimize ev tadında misafirlerini ağırlayabileceği, sadece onlara özel bir alan sunuyoruz.İftar organizasyonumuzla müşterilerimiz, ailesi, dostları misafirleri ile birlikte ev ortamında güzel bir iftar geçirmiş oluyor. Ramazan boyunca bu organizasyonumuz devam edecek. Müşterilerimiz rezervasyon yaptırarak burada misafirlerini ağırlanabilirler. Aynı bir ev ortamında misafirleriyle keyifli evdeymiş hissi veren bir alanda vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Rezervasyon yaptırıldığında, dışarıdan başka bir müşteri kabul etmiyoruz. Burası sadece rezervasyon yaptıran müşterimize özel oluyor.Dileyen müşterilerimiz iftarı arkadaşlarıyla dostlarıyla, misafirleriyle birlikte ev rahatlığında geçirebilecekler. İftar Organizasyonumuz Ramazan ayı boyunca devam edecek. Tabi sadece iftar değil aynı zamanda, doğum günleri, beşik mevlitleri, kahvaltı programları gibi çeşitli organizasyonlarımız da mevcut” diye konuştu. 





 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum