Artık ilçe dışına da kesim yapılabilecek;

Artık ilçe dışına da kesim yapılabilecek

Taşköprü Belediyesi tarafından geçtiğimiz Kasım ayında açılışı yapılan ve faaliyete geçen Modern Kesimhane’de bir ilke imza atılarak ilçe dışına da kesim yapılmaya başlandı....

Modern Kesimhane’nin ardından ruhsat işlemlerinin de yenilenmesi ile birlikte günlük hayvan kapasitesi ve soğuk hava deposu kapasitesinin artmasından dolayı Taşköprü Belediyesi Modern Kesimhanesi, artık ilçe dışına da hizmet verebilecek.

Modern Kesimhaneyi Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın ile birlikte ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Taşköprü’de bir ilke daha imza attıklarını belirterek bundan böyle ilçe dışından ve il dışından da yeni modern kesimhanede büyük baş ve küçükbaş hayvanların kesiminin yapılabileceğini belirtti.

ÇATAL; “MEZBAHANEMİZİ İLÇE VE İL DIŞINA DA KESİM YAPABİLECEK SEVİYEYE GETİRDİK”

Başkan Çatal, ; “Seçim sürecinde de beyan ettiğimiz gibi eski mezbahanenin ilçe merkezinde kalması, günümüz şartlarına uygun olmaması ve halktan gelen şikâyet nedeniyle ayrıca ilçemizin coğrafi işaretli ürünü olan kuyu kebabına katma değer sağlamak amacıyla ilçemize yakışır modern bir mezbahaneyi hizmete açmamızın ardından şimdi de kapasitesini artırarak, ilçe ve il dışına da kesim yapabilecek seviyeye getirdik. İlçe halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Taşköprü Belediyesi Modern Kesimhanesi, kesim ücretlerinin çevreye göre uygun olması yönüyle de dikkat çekiyor. 





Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum