Hentbol şöleni başladı;

Hentbol şöleni başladı

29 Mart-2 Nisan tarihlerinde Kastamonu ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Okul Spor Faaliyetleri Hentbol Gençler Türkiye Birinciliği Açılış Seremonisi yapıldı....

Merkez Spor Salonu’nda düzenlenen seremoniye Vali Avni Çakır, Belediye Başkanı  Op.Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, şampiyonada mücadele edecek 16 takımın sporcuları ve temsilcileri katıldı.

 

ASRAK: ''5 GÜN BOYUNCA HENTBOL ŞÖLENİ YAŞANACAK''

 

Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşımızın ardından konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet edilen İl Müdürü Reşat Asrak: ''Türkiye’nin dört bir yanından 8 kız, 8 erkek toplam 16 takımı hentbol şehri Kastamonu’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. İlimiz marka bir spor şehri olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Kastamonu'ya 5 gün boyunca hentbol şöleni yaşatacak  karşılaşmalar izleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

VİDİNLİOĞLU: ''İNŞALLAH DAHA İYİ YERLERDE GÖRÜRÜZ''

 

Gençlerin hem pozitif bilimlerle hem de sportif faaliyetlerde uğraşması gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu ise şunları söyledi: “Hepinizi ilerde inşallah daha iyi yerlerde görürüz. Belediye Kadın Hentbol Takımımızın Şampiyonlar Ligi’ndeki müsabakalarına da ev sahipliği yapan Merkez Spor Salonu’nda karşılaşacak olan takımlarımıza başarılar diler, bu tür organizasyonların devamlılığı adına desteklerimizin devam edeceğini belirtmek isterim.” dedi.

ÇAKIR: ''KASTAMONU, BİR SPOR ŞEHRİ''

Vali Avni Çakır da , böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtirken, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Kastamonu aynı zamanda bir hentbol şehridir. Birçok büyük ilde olmadığı kadar hentbol takımlarımız var. Bunların yanı sıra basketbol ve futbolda da mücadele eden takımlarımız var. Bu da Kastamonu’nun bir spor şehri olduğunu bizlere gösteriyor. Ben sizleri burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumu dile getirmek istiyor ve sizlere gönülden başarı diliyorum.” şeklinde konuştu.

Açılış seremonisinin ardından Merkez Spor Salonu ve Atatürk Spor Salonu’nda ilk karşılaşmalar başladı.




Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum