Kastamonu Damızlık Birliği yeni adresinde;

Kastamonu Damızlık Birliği yeni adresinde

Kastamonu Merkez Kale Kapısı Sokak’ta bulunan eski hizmet binasını daha iyi çalışma ortamı sağlamak amacıyla Hepkebirler Mahallesi Omuzlu Sokak’ta bulunan Özel İdare İş Hanı’na taşıyan Kastamonu İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği bugün kapılarını resmen açıyor....

Kastamonu Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği açılışına Vali Avni Çakır ve il protokolünden yoğun katılım gerçekleşti.

"BİRLİĞİMİZE YAKIŞIR BİR HİZMET BİNASI KAZANDIRDIK"

İçerisinde çiftçi eğitim salonu da dahil olmak üzere yaklaşık 450 metrekare alanda Kastamonu’ya daha iyi hizmet edeceklerinin altını çizen Kastamonu İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bayram Pehlivan, “Mevcut hizmet binamız hem bizim hem de Kastamonu çiftçisinin taleplerini karşılayamaz duruma gelmişti. Bizde yaptığımız girişimler neticesinde birliğimize yakışır bir hizmet binası kazandırdık. Hizmet binamızın içerisinde bulunan çiftçi eğitim salonumuzda belirli aralıklarla eğitim seminerleri düzenleyeceğiz. Kısacası daha geniş ve donanımlı teni adresimizde Kastamonu’ya ve üyelerimize daha kaliteli hizmet vereceğiz” dedi.



Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum