Katar, İl Başkanları çalıştayında;

Katar, İl Başkanları çalıştayında

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İl Başkanları Çalıştayı kapsamında partisinin il başkanları ile Ankara'da bir araya geldi. Kastamonu İl Başkanı Ahmet Katar da, programda hazır bulundu....

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıya, Akşener ve il başkanlarının yanı sıra, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları da katıldı. Akşener'in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda edinilen bilgiye göre, başta TBMM Anayasa Komisyonu'nda kabul edilen, önümüzdeki hafta da Meclis Genel Kurulu'nda görüşülmesi beklenen yeni seçim yasası düzenlemesi başta olmak üzere güncel siyasi gelişmeler, 6 partinin işbirliği çalışmaları ve seçim öncesi izlenecek yol haritası değerlendirildi. 

 

 

İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada ise, şu ifadelere yer verildi;

''Genel Başkanımız Meral Akşener'in himayelerinde Ankara'da iki gün süre ile düzenlenen İl Başkanları Çalıştayı sona erdi. İl Başkanımız  Ahmet Katar'ın da aralarında bulunduğu Cesurlar Hareketi'nin Türkiye'nin dört bir tarafındaki temsilcileri Türkiye'nin yarınlarını masaya yatırdılar.  İYİ Parti kadroları Türkiye'nin sorunlarına hakimdir ve çözüm önerileri hazırdır'' ifadelerine yer verildi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum