Kronospan’da sağlık seferberliği;

Kronospan’da sağlık seferberliği

Kronospan Orman Ürünleri Sanayi Tic. AŞ.(SFC)'den çalışanlarına yönelik sağlık seferberliği gerçekleştirildi. Bu kapsamda çalışanlara aşı yapıldı....

İl Sağlık Müdürlüğü’nde görevli Sağlık Memurları Kemal Ayrancı ve Hakan Aşıkoğlu, Kronospan Orman Ürünleri AŞ. İşyeri Hekimi Dr. Çağlar Yüksel ve Sağlık Memuru Abdullah Atlı tarafından Kronospan çalışanlarına aşı yapıldı. 

“GRİP AŞISI İLE ÇALIŞANLARIMIZI SAĞLIĞINI KORUMAYI HEDEFLİYORUZ”

Kronospan Orman Ürünleri Aş. İşyeri Hekim Dr. Çağlar Yüksel ve Sağlık Memuru Abdullah Atlı aşılama ile ilgili şu açıklamada bulundu; “ Sağlık için Kronospan Orman Ürünleri'nin AŞ.(SFC) çalışanlarına yönelik sağlık seferberliği kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü katkı ve desteği ile aşılama kampanyası firmanın işyerinde uygulamaya başladık. Kronospan ailesi iş yeri Hekimi olarak yıllardır olduğu gibi çalışanlarımız için gerekli tüm sağlık hizmetlerini eksiksiz olarak vermekteyiz. Firmanın önceliği olan İnsan Sağlığı ve Güvenliğine verdiği önem kapsamında Pandemi sürecinde de eğitim, tedbir ve uygulamalarımız artarak devam etmektedir. Sağlık Müdürlüğü’nün katkılarıyla yeni bir kampanya daha gerçekleştirdik. Hem risk grubunda olan hem de gönüllü çalışanlarımıza uygulayacağımız grip aşısı ile çalışanlarımızı sağlığını korumayı hedeflemekteyiz. İl Sağlık Müdürlüğü’müz başta olmak üzere emeği ve katkısı geçen herkese ve Kronospan ailesi adına teşekkür ediyor, sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.” 





Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum