Turnuva birincisi Yavuz Emen;

Turnuva birincisi Yavuz Emen

Kargılı Optik ve Karabiber Restaurant'ın katkılarıyla ortaklaşa düzenlenen Tavla Turnuvası sona erdi....

Ödüller sahiplerini buldu. Karabiber Restaurant'ın sahibi Fatih Doğan turnuvanın ilkini gerçekleştirdiklerini belirterek, turnuvayı geleneksel hale getireceklerini belirtti.

“TURNUVANIN BİRİNİCİSİ YAVUZ EMEN OLDU”

Karabiber Restoran ve Kargılı Optik tarafından birlikte organize edilen “Karabiber Tavla Turnuvası” 18-21 Mart günleri arasında gerçekleştirildi. 3 gün süren yarışmaya 20 ila 70 yaş arasında 60 kişi katıldı. Katılımcılar kura usulüyle yapılan eşleşmede, hiç tanımadıkları insanlarla birlikte oynadı. Katılımcılar hem birbiriyle yarıştı hem de samimi bir ortamda yeni insanlarla tanıştı. Turnuvanın finalinde 4 isim kaldı. Finalde Yavuz Emen birinci olurken, Necati Vural ikinci, Koray Üster ise üçüncü oldu. Finalistlere ödül olarak kupa, altın ve tavla takımı hediye edildi.

DOĞAN; “BU YARIŞMAYI GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİZ”

Turnuva sonunda Yavuz Emen birinci olurken, Necati Vural ikinci, Koray Üster ise 3’ncü oldu. Finalistlere ödül olarak kupa, altın ve tavla hediye edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Karabiber Restaurant'ın sahibi Fatih Doğan; “Bu yarışları geleneksel hale getireceğiz. Her yıl yapmayı planlıyoruz bu ilkiydi. Oldukça samimi bir ortam vardı. 7’den 70’e derler ya ayın o şekilde, 20 ila 70 yaş arasındaydı katılımcılarımız. Bu yarışma ile hem insanların birbiriyle tanıştıkları güzel bir ortam sağlamış olduk hem de insanlar yarışma ile keyifli anlar geçirdi. İlgi oldukça güzeldi” ifadelerine yer verdi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum