Jandarma suç makinesini yakaladı;

Jandarma suç makinesini yakaladı

Kastamonu'nun Abana ilçesinde faaliyet gösteren bir madencilik şirketinde 23 ayrı suçtan toplam 18 yıl 91 ay 97 gün hapis cezasına hükümlü olarak aranan M.T. (30) isimli şahısın kaçak çalıştığı ortaya çıktı. JASAT tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda aranan şahıs kıskıvrak yakalandı....

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Dedektifleri'nin (JASAT) bir süredir yaptıkları titiz çalışmalar sonucunda Kastamonu'nun Abana ilçesinde faaliyet gösteren bir madencilik şirketinde Uyuşturucu madde ticareti yapmak, hırsızlık gibi 23 ayrı suçtan toplam 18 yıl 91 ay 97 gün hapis cezasına hükümlü olarak aranan M.T. (30) isimli şahsın çalıştığı ortaya çıktı. JASAT tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda aranan şahıs kıskıvrak yakalandı ve İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilerek tutuklandı.

Jandarma tarafından yakalanan M.T. Kastamonu E tipi kapalı cezaevine teslim edildi. JASAT Timleri aranan şahsı kolluk kuvvetlerine kimlik bildiriminde bulunmadan çalıştıran madencilik şirketine de 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanununa aykırı hareket etmekten para cezası uyguladı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum