Atlı Spor'da başkan İsmail Anıl;

Atlı Spor'da başkan İsmail Anıl

Kastamonu Atlı Spor Kulübü Derneği genel kurulu yapıldı. Başkanlığa İsmail Anıl Çokgürses, seçildi...

Kastamonu Atlıspor Kulübü Derneği 10. olağan genel kurulu Kastamonulular Dayanışma Derneği Kastamonu Şube Binası Salonu’nda yapıldı.

Divan Başkanlığını Türkiye Geleneksel Spor dalları Federasyonu Atlı Kızak ve Geleneksel Kızak As Başkanı Günal Genç ve Kâtip Üyeliğini Yalçın Yıldırım’ın yaptığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Kastamonu Atlı Spor Kulübü Derneği Başkanı  İsmail Anıl Çokgürses genel kurulda yaptığı konuşmasında, “Kulübümüzün kurucusu olan ve ebediyete intikal eden başta Sayın Faruk Nuhoğlu, Ali Ünaldı ve Nedim Bıyıklı olmak üzere, Kulübün 9. Dönem Başkanı Sevgili Mehmet Sezer’e ve kulübün eski yönetim kurulu üyesi  Sabahattin Kuzuoğlu’na Rabbimden rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun.  Kulübümüzün faaliyeti olarak; 2019 yılı Ağustos ayında Atatürk’ün Kastamonu’ya Gelişleri, Şapka ve Kıyafet İnkılabının 94. yıl dönümü anısına, Uzunyazı at yarış alanında Rahvan ve Dörtnal Yarışları düzenlenmiş, 2020 Ocak ayında Kayseri’de düzenlen geleneksel Kızak Yarışlarına katılım sağlanmış, sporcularımız tarafından çeşitli kategorilerde de madalyalar kazanıldı. Sporcularımıza başarılarından dolayı derneğimiz adına tebrik ediyor, çok teşekkür ediyorum.  Kulübümüz önümüzdeki dönemde de Geleneksel Kızak ve At yarışları branşlarında faaliyetlerine devam etmeyi, aynı zamanda  ilimizde Geleneksel hale gelen Atatürk’ün Kastamonu’ya Gelişleri, Şapka ve Kıyafet İnkılabının 97. yıl dönümü anısına, Uzunyazı At Yarış alanında 31. Rahvan ve Dörtnal Yarışları düzenlemeyi de bir olumsuzluk yaşanmaması durumunda tekrar yapmayı planlıyoruz. Genel kurulumuza katılan, emeği ve katkısı geçenlere de derneğimiz adına teşekkür ediyoruz. Genel kurulumuzun derneğimize, ilimize ve ülkemize de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Genel kurulda gündem maddeleri görüşülerek oy birliğiyle Kabul edildi. Blok liste halinde yapılan seçime katılan İsmail Anıl Çokgürses’in Başkanlığındaki liste ve görev dağılımı şöyle gerçekleşti.

Yönetim kurulu üyesi asil üyeliğine,  İ. Turgay Maliki (Başkan Vekili), Kadir Ataman (Başkan Yrd.), Adil Ünaldı (Başkan Yrd.), Yaşar Göktaş (Başkan Yrd.), Mehmet Eren (Başkan Yrd.), Yılmaz Karabakal (Başkan Yrd.), Ahmet Karakaş (Başkan Yrd.), Emin Arik(Sekreter Üye), Mirati Madak (Başkan Yrd.), Akın Genç (Sayman üye).

Denetleme kurulu üyesi asil üyeliğine, Türker Abalı,  Eyüp Günaydın, Satı Kabakçı.

Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Delegeliğine de, Günal Genç, İsmail Anıl Çokgürses ve Mirati Madak seçildi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum