Yerel Eylem Grubu Derneği İnebolu'da buluştu;

Yerel Eylem Grubu Derneği İnebolu'da buluştu

Tarım,turizm,kültürel miras,hizmetler sektörü ve sosyal konular gibi bütün unsurları birbirleriyle işbirliği içinde hareket ettirerek yerel ekonomiyi geliştirmek ve iş olanaklarını artırmak, yerel toplulukların kapasitelerini artırarak,ekonomik ve çevresel olarak iyileştirilmesine katkı sağlamak amacıyla Cide Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Serdar Kaptan,Dernek Müdürü Atakan Akman ve uzman Ömer Çelik ve Sevda Çetin’in katılımlarıyla İnebolu Meslek Yüksek Okulunda gençler ve öğretim görevlileriyle buluştu....

"PROGRAMLAR DÜZENLEYECEĞİZ"

İnebolu Meslek Yüksek Okulunda gençlerle bir araya gelen İnebolu Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Yetkin Köseoğlu; “Derneğimizin amacı yerel de toplumsal hizmeti amaçlamaktadır. Amacımızı daha iyi anlatabilmek için İnebolu da yönetim kurulumuzla beraber kurumsal ziyaretlerde bulunduk. Kastamonu TKDK  ile beraber kaymakamlık da  muhtarlarımıza bilgilendirme toplantısı yaptık. İnebolu Meslek Yüksek Okulu’nda Cide Yerel Eylem Grubu Derneği ile beraber öğrencilerimize ve öğretim görevlilerimize bilgilendirme toplantısı yaptık. Ve ileriki günler de köy toplantıları ve kurumsal toplantılar yaparak İnebolu'muza nasıl daha iyi hizmet edilebilir, derneğimizin hizmet noktasında ne gibi yararları olur gibi konu başlıkları altında programlar düzenleyeceğiz” dedi. 

"'LEADER' PROJESİ YEREL ANLAMDA KALKINMA PLANIDIR"

İnebolu Yerel Eylem Grubu Derneği Başkan Sefa Tunoğlu;”Derneğimiz Avrupa Birliğinin İPARD aracılığıyla sunmuş olduğu LEADER uygulamasından faydalanmak için mesai harcamaktadır.LEADER projesi yerel anlamda kalkınma planıdır.Derneğimiz adına İnebolu'muza yapacağımız projelerle oluşturduğumuz bütçemizden harcamalar yapacağız.Derneğimiz şahıslardan ziyade toplumsal kalkınmayı amaç edinmektedir. Ancak TKDK’ya başvuracak olan şahıslara referans olabilmekteyiz. Dernek referansımız ise TKDK’ya sunulan proje de başvuran şahsı bir adım daha ileriye taşıyacaktır. İnebolumuz yararına olacak her işte derneğimiz elinden gelen gayreti yapacaktır” şeklinde bilgilendirme yaptı.  


 

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum