“Sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız”;

“Sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız”

CHP Kastamonu Gençlik Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Av. Eda Büyükdemirci, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş’a yönelik geçtiğimiz gün gerçekleştirilen silahlı saldırıyı kınadı....

Büyükdemirci, yargılama sürecinin takipçisi olacaklarını belirterek; “Bir kez daha altını çizmek isteriz ki; üç dönemdir kendisine verilen her bir oyun hakkını verebilmek için gece gündüz demeden çalışan başkanımız, bu menfur saldırı karşısında da halkımızdan aldığı güçle, yılmadan hizmet etmeye devam edecektir. Saldırıyı şiddetle kınıyor, mevcut sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızı bir kez daha belirtiyoruz” ifadelerine yer verdi.

 “BU SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ”

Geçtiğimiz gün Daday Belediye Başkanlığı binasında Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş’a yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırı sonrasında CHP Kastamonu Gençlik Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Av. Eda Büyükdemirci, açıklamalarda bulundu. Büyükdemirci, şu ifadeleri dile getirdi; “Başta Dadaylı hemşerilerimiz olmak üzere tüm Kastamonu tarafından sevilen ve üç dönemdir teveccüh gören Daday Belediye Başkanımız Hasan Fehmi Taş’a yönelik silahlı bir saldırı meydana gelmiştir. Belediye personelimizin müdahalesi sonucu saldırı neyse ki son anda önlenmiştir. Tek tesellimiz Başkanımızın ve belediye personellerimizin saldırıda yara almamış olmalarıdır.Silahlı saldırıda bulunan şahıs E.D. belediyemizde İş-Kur üzerinden 6 ay süreyle istihdam edilmiş olup mevzuat gereğince çalışma süresinin bitmesi ile beraber görevi de sona ermiştir.Saldırının hemen ardından gözaltına alınan E.D. tutuklanmıştır. Yargılama sürecinin takipçisi olacağımızı belirtmek isteriz.Bir kez daha altını çizmek isteriz ki; üç dönemdir kendisine verilen her bir oyun hakkını verebilmek için gece gündüz demeden çalışan başkanımız, bu menfur saldırı karşısında da halkımızdan aldığı güçle, yılmadan hizmet etmeye devam edecektir. Yalnızca Belediye Başkanımıza değil, kendisini iradesi ile üç dönemdir bu göreve layık gören tüm Daday halkına yöneltilmiş olan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, mevcut sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızı bir kez daha belirtiyoruz.” 

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum