KÜ kampüsteki camii için mimari örnekler incelendi;

KÜ kampüsteki camii için mimari örnekler incelendi

Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ve beraberindeki Kastamonu Üniversitesi Camii ve Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeleri ile iş insanlarından oluşan heyet, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ni ziyaret etti....

Rektör Topal ve beraberindeki heyet, ilk olarak Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı makamında ziyaret ederek, yapımı geçtiğimiz aylarda tamamlanarak ibadete açılan Ahi Evran Üniversitesi Camii hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette her iki üniversitenin çalışmaları ve projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

İlgilerinden ötürü teşekkürlerini sunan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ayrıca, Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) üyeliğine seçilmesinden ötürü hayırlı olsun temennilerinde bulunarak, görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, Rektör Topal ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Gerçekleşen görüşmenin ardından Rektör Topal ve beraberindeki heyet, Ahi Evran Üniversitesi Camii’ni gezerek, KÜ kampüste yapımı devam eden Camii için mimari örnekleri inceledi.





Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum