“Sen kimsin ya”;

“Sen kimsin ya”

AK Parti İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nı Kuzeykent Grand Moni Nikah Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti Milletvekili Metin Çelik, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İGM Başkanı Güray Parçal, il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda partili katıldı....

İl Başkanı Doğan Ünlü, burada yaptığı konuşmasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Şerife Bacı hakkındaki ifadelerine yönelik geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Katar’a; “Şerife Bacı’mızı Kastamonu gerektiğinde sonuna kadar savunur, korur kollar.Genel Başkan Meral Akşener Kastamonululardan özür dilemesi gerekirken buradaki temsilcisine görev düşüyor. O öyle değildi böyleydi’ diye bir şeyler anlatıyor. Üslup ve tutum sıkıntısı da var bu arkadaşta. Bu şekilde giderse siyasi ömrünün de uzun olacağını düşünmüyorum. Sen kimsin ya? Bir kere kendine saygın olsun” ifadelerine yer verdi.

 

ÜNLÜ; “2023 HEDEFLERİNE ULAŞMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü; “Önceki Genişletilmiş il Danışma Meclisi Toplantımızdan bu yana sahada çok ciddi çalışmalar yürüttük. Esnaf ziyaretleri, hane ziyaretleri ilçe ziyaretlerinde bulunduk. Günümüzü boş geçirmemeye çalışıyoruz. Bunun için de teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Bunun yanında sadece teşkilat çalışmalarımız değil ilimizle ilgili de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bazıları diyor ki Kastamonu’da ne yapılıyor. Son 10-15 gün içerisinde milletvekillerimizle yaptığımız çalışmalar, yaptığımız girişimleri sonucunda milyonlarca liralık yatırımı Kastamonu’ya kazandırdık. Dünyanın içinden geçtiği sıkıntılara rağmen biz yine Bakanlarımızla olan diyaloğu daha da artırarak ilimizde yatırımların kazandırmaya devam ediyoruz. Biz ilimizin istek ve taleplerini en iyi şekilde biliyor dersimize çalışıyor ve ilimizin hakkı olan yatırımları alıyoruz almaya da devam ediyoruz. İlimizde ve tüm ilçelimizde yatırımlarımız devam ediyor. Kimsenin bundan endişesi olmasın. ;Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Milletimize hizmet etmek birlikte büyük ve güçlü Türkiye inşa etmek ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak idealleriyle bir araya gelmiş kenetlenmiş, dava arkadaşlığı ve kardeşliği edinmiş bir siyasi hareketiz. BU düsturla çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmak için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız” dedi.

“BİRİLERİ KONUŞUYOR AK PARTİ YAPIYOR”

Açılışı yapılan 1915 Çanakkale Köprüsü hakkında da konuşan İl Başkanı Doğan Ünlü, bunun guru verici olduğunu belirterek; “18 Mart Ülkemiz için Kastamonu’muz için çok önemli bir gündü. 107’nci yılını kutladık Çanakkale Zaferimizin. Bu vesileyle aziz topraklarımızı emanet eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bizim son dönemde en önemli yatırımlarımızdan bir olan Çanakkale de 1915 Çanakkale köprüsünün açılışını hep beraber izledik. Biz hizmetleri yaparken bu projeleri üretirken geçmişten gelen değerlerimize sahip çıkarak bunları geleceğe taşıyacak şekilde hizmet üretmeye devam ediyoruz. Açılışımız Cumhurbaşkanımız gerçekleştirdi gururlanmamak elde değil. Yüce rabbim bizlere Cumhurbaşkanımızla birlikte bu aziz millete uzun uzun hizmet etmeyi nasip etsin. Birileri konuşuyor AK Parti yapıyor. Dünyanın belki de en fazla bu dönemde hizmet ve proje üretebilen tek ülkesi Türkiye” ifadelerine yer verdi.

“BU GİDİŞLE SİYASİ ÖMRÜNÜN UZUN OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM”

Kastamonu’nun hiç işgal görmemesine rağmen en fazla şehit veren illerden biri olduğunu belirten Doğan Ünlü;, sözlerinin devamında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İl Başkanı Ahmet Katar’a, şu eleştirileri yöneltti; “Adeta destan yazan Kastamonu evlatları göğsümüzü kabartıyor, bizi her zaman gururlandırıyor. Kastamonu’da Kastamonu’nun değerlerinde uzak olanlar var. İP’in Genel Başkanı var. Meral Akşener. Şimdi bakıyoruz hani bir gaflete düşüyor, kutlu değerlerimizi bilmiyor. Bir taraftan da bunun buradaki temsilcisi var: Katar Organizasyon. İl Başkanlığı’na gelmesi de ilginç. Organizasyonla geldiği için organizasyon diyorum. Yönetim kurulu üyelerini istifa ettiriyorlar, baskı yapıyorlar. Hiç daha partiye üyeliği yok tepeden gelme bir organizasyonla il başkanı oluyor. Genel Başkanlarında da ahde vefa yok. Partiye daha üye bil olmadan organizasyon yapıyorlar. Genel Başkan Meral Akşener Kastamonululardan özür dilemesi gerekirken buradaki temsilcisine görev düşüyor. O öyle değildi böyleydi’ diye bir şeyler anlatıyor. Üslup ve tutum sıkıntısı da var bu arkadaşta. Bu şekilde giderse siyasi ömrünün de uzun olacağını düşünmüyorum. Sen kimsin ya? Bir kere kendine saygın olsun. Genel Başkanı da konuşuyor ama konuştuğunu yanlış konuşuyor. CHP ile HDP ile otura otura bizim milli ve manevi değerlerimizi de unutmuş bunlar. Kastamonu tarihini bilir. Kastamonu halkı milli ve manevi değerini bilir. Şerife Bacı’mızı Kastamonu gerektiğinde sonuna kadar savunur, korur kollar. Bunlar gafletten çıkmak için bir de şunu diyorlar, Meral Akşener’in yalan yanlış sözlerine tepki gösterdiğimizde ‘Ahmak’ diyorlar. Kime diyor Kastamonu’ya. Genel Başkanları çıkıp derki ‘Ben burada gaflette bulundum. Yanlış okudum esasen Şerife Bacı Kastamonuludur, evladının adı da bu değildir.’ Der. Ama il başkanı çıkıyor onu düzeltmek için bir şeyler söylüyor neresinden tutsanız elinizde kalıyor. İleriki dönemde çok daha farklı şeyler göreceğiz bu partilerde. İP’te farklı şeylere şahit olacağız. Katar Organizasyon 2 milyon Kastamonulu var diyor. Bunun 375 bini Kastamonu’da geri kalanı İstanbul’da diyor. Bizim Kastamonu olarak dünyanın her yerinde Kastamonulu var. 2 milyon Kastamonuların bu kutlu değerine bizim kahramanımız Şerife Bacımıza yaptığı yanlışı görmezlikten gelen bir genel başkanı var. O zaman 2 milyon Kastamonuludan Genel Başkan Meral Akşener’in özür dilemesi gerekmiyor mu? Meral Akşener’in sesi çıkıyor mu, çıkmıyor. Çünkü Şerife Bacı gibi bir derdi yok. Biz de inanıyoruz ki Kastamonu olarak gereken cevabı her anlamda verecek” dedi.

“KASTAMONU’YA YATIRIMCI AK PARTİ İKTİDARI SAYSİNDE GELİR”

 

İl Başkanı doğan Ünlü İYİ Parti’ye yönelik eleştirilerini şöyle sürdürdü; “ İP’in 2018 de CHP’den transfer edildiği dönem aklınıza gelsin. O dönem seçime girebilmek için CHP’den devşirdikleriyle seçime girdiler. ‘Güçleniyoruz, üye kaydı yapıyoruz’ diyorlar. Siz kendi aranızda paslaşma yapıyorsunuz. CHP’nin merkez ilçe başkanlığına soyunan Ergülenoğlu, oradan iyi partiye transfer oldu. Bunlar kendi aralarında paslaşarak üye kaydı yapıyorlar. bunların işi yalan yanlış iftira. biz yasal işlem başlatacağız kullandığı bu terbiyesiz ifadeden dolayı. Kastamonu aslında halkı adına bir yasal işlem başlatılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu konuya tepki gösteren herkesin üzerine alması gereken bir konu odluğunu düşünüyorum. Bir de bu KASİAD başkanlığı yapıyor. ‘Kastamonu’ya yatırımcı gelmiyor’ diyor.  Sen ilini bu şekilde lanse edersen, bir de arkasında yatırımcı gelmez dersen... Bunlar alışmış bunların Genel Başkanları da ‘Türkiye’ye yatırımcı gelmez’ diyor. Temsilcileri de ilimizi kötülemeye başlıyor. Organize Sanayilerimiz doldu, projelerimiz devam ediyor. Daha geçen hafta Tosya ilçemize yatırımcımız geldi, Allah’a şükür başlıyor. Kastamonu’ya yatırımcı gelir. AK Parti iktidarı sayesinde gelir. Katar Organizasyon bir tane yatırımcı mı getirdi? Ya iş adamları derneğinin başkanlığını yapsın ya da siyaset yapmaya devam etsin. Bizim kendimize has bir siyasi anlayışımız var. Bugüne kadar bu çalışmalarımız doğrultusunda devam ettik. Ama bir kırmızı çizgimiz var. O kırmızı çizgiyi aşarlarsa gereğini en ağır şekilde karşılığını alırlar” dedi.

“TEK ADAMIN KASTAMONU TEMSİLCİSİ HASAN BALTACI’DIR”

Eleştirilerini CHP ye yönelten İl Başkanı Doğan Ünlü, şöyle devam etti; “Zilletin diğer ortağı CHP’ye gelelim. Tutturmuşlar tek adam, tek adam, tek adam... Tek adam kim biliyor musunuz? Kastamonu’da tek adamın bir temsilcisi var. Hasan Baltacı. Kongre yapıyorlar ilçelerde. İşine gelmeyen ilçe başkanları kendi geleceklerini düşünerek birçok ev önü çeviriyorlar. Ondan sonra merkez ilçe başkanlarını sürekli değiştiriyorlar, kadın kolları başkanlarını değiştiriyorlar. Bir taraftan işlerine gelmeyen ilçe başkanlarını partinin dışına itiyorlar. Her türlü ayak oyununu yapıyorlar. Hasan Baltacı’nın babası Ali Baltacı, geçtiğimiz günlerde bir şey paylaşıyor. Seçimi kazananın Hasan Baltacı olacağını belirterek, Hikmet Erbilgin ve İlke Karabacak için ‘Hasan Baltacı olmazsa bunlar koltuklarında bir gün dahi oturamaz’ diyor. Tek adamlığını kendi babası bile onaylıyor. Her seçimi kaybedip koltuğunda oturmaya devam eden genel başkanınız değil miydi? Al sana tek adam.”

“AK TEŞKİLATIMIZ, GEREKEN CEVABI HEM SAHADA HEM DE SANDIKTA VERECEKTİR”

Geçtiğimiz sene yaşanan sel afetine de değinen İl Başkanı Ünlü; “Bir sel afeti geçirdik. BU sel afetinde vefat edenler oldu hepsine Allah rahmet eylesin. Burada görev alan bakanlarımıza fahri hemşehrilik beratı hazırladı il genel meclisi başkanımız. Tüm üyelerin onayıyla beratlar çıktı. BU beratı başkalarına da verelim demeye çalışmışlardı. Ben sonradan anladım CHP’nin temsilcileri var ya Hasan Baltacı, Hikmet Erbilgin. Bunlar Kastamonulu değiller. Kastamonulu olmadıkları için bunlar üzülüyorlar. Baktık bunların böyle düşündüğünü anladık. Hemşehrilik unvanı vermek isteriz ama Kastamonu halkının onlara hemşehrilik beratının vereceğini düşünmüyorum. Biz işimize bakacağız, millet bunları biliyor. Bunlardan bir şey olmaz. Bu salondaki bizim AK Teşkilatımız hem sahada hem sandıkta cevabını verecek” dedi.

“TÜRKİYE ARTIK ÜZERİNDE OYUN KURULAN DEĞİL, OYUN KURUCUSU OLMUŞTUR”

İl Başkanı doğan Ünlü son olarak Rusya Ukrayna savaşına da değinerek şöyle konuştu; “Son dönemde Ukrayna ve Rusya savaşı bölgede çok farklı şekilde ilerliyor. Bu ilerleyiş devam ederken, ülkemizin üstlendiği rol çok önemli. Artık Türkiye üzerinde oyun kurulan değil oyunun kurucusu olmuştur. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde dünyanın pek çok ülkenin başkanları ülkemizin kapsını çalıyorlar. Rusya’yla da diplomatik ilişkilerimizi bozmadan, dengeli bir politika sürdürüyoruz. Herkes istiyor ki ‘Benim ülkemin başında da bir Recep Tayyip Erdoğan olsun.’ Son dönem şunu gösterdi: Cumhurbaşkanımız, sadece Türkiye için değil tüm dünyadaki mazlumlar için var. Onların da lideri Cumhurbaşkanımız. Bu dönem bize bunu açık ve net bir şekilde gösterdi. Dünyanın her yerinde takdirle karşılanıyor. Batının iki yüzlüğünü görmemek elde değil. Afganistan’a kucak açan Suriye’ye kucak açan ülkemiz bir taraftan bu vakur duruşunu sergilerken bir taftan da onlar Müslüman olan ve olmayanları ayrıştırıyorlar. Kendinden olanlara kapılarını açıyorlar kendinden olmayan Müslümanlara zulüm ediyorlar. Bu iki yüzlülüğe hep beraber şahit olduk. Buradan kınıyoruz. Ukrayna ve Rusya arasındaki u durumunda bir an önce son bulmasını temenni ediyorum.”

 

ÇELİK; “NE YAPSANIZ KULP TAKMAYA ÇALIŞIYORLAR”

AK Parti Milletvekili Metin Çelik, 1915 Çanakkale Köprüsü’nün açılışında bulunduğunu hatırlatarak; “Cumhurbaşkanımız tarafından açılışı gerçekleştirilen, Çanakkale Boğazı’na bir gerdanlık gibi takılan, Türkiye’nin geleceği için çok önemli olan ve ‘Çanakkale Geçilmez’ sözünü kanlarıyla tarihe nakşeden şehitlerimize ithaf ettiğimiz 1915 Çanakkale Köprümüz ülkemize hayırlı olsun. 1915 Çanakkale Köprüsü’nün önemini muhalefetin anlama şansı yok. Muhalefet 1970’li yılların başında bugünkü 15 Temmuz Şehitler Köprümüz yapılırken, karşı çıkmış bir muhalefet. Bunlardan nasıl anlamalarını bekleyelim, böyle bir köprünün önemini. Bunlar yatırım düşmanı. Ne yapsanız kulp takmaya çalışıyorlar. Bakın yandaş basına; 1915 Çanakkale Köprüsü’ne ‘şöyle, böyle’ diyerek milleti yalanlarla aldatmaya çalışıyorlar. Yıllık Türkiye ekonomisine katkısı 400 milyon Euro’yu aşacak olan bu köprünün önemini yatırımdan anlamayan, ekonomiyi bilmeyen, Türkiye’nin geleceğini düşünme gibi bir ufukları olmayan karşımızdaki muhalefetin anlama şansı yoktur. Bir kez daha tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

“ÖZÜR BEKLERKEN, YAKIŞIKSIZ İFADELERLE KARŞILIK VERMEYE KALKTILAR”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in grup toplantısına Şehit Şerife Bacı ile ilgili sözlerine değinen Milletvekili Çelik; “Geçen hafta Akşener grup toplantısında bir gaf yaptı. Şerife Bacı’dan bahsederken de Kastamonu’nun adını anmadı. Şerife Bacı denilince Kastamonu akla gelir, Kastamonu denilince de Şerife Bacı akla geldi. Sonrasında da bir şekilde bu açıklarını kapatmaya çalıştılar. Zonguldak’ta onların anlattıkları gibi bir hadisede yok. Zonguldaklı kardeşlerimizde hep Şerife Bacı’nın kahramanlıklarından bahsederler. Eğer Zonguldak’ın kahramanlarından bahsedecek iseydiniz, İpsiz Recep’ten, Fransız işgaline direnen Devrekli Muharrem’den bahsetseydiniz de Zonguldaklı hemşehrilerimiz de bir heyecan yaşasaydı. Bahsettikleri o söz Zonguldak’ta bilinen bir hadise olmadığı için orada da bir karşılığı olmamıştır. Üstelik bir özür, bir düzeltme beklerken Kastamonulu hemşehrilerimizden yükselen hassasiyete, hakaretle, yakışıksız ifadelerle karşılık vermeye kalktılar. Bu yakışıksız ifadeleri misliyle kendilerine iade ediyoruz. Biz tarihimize, ecdadımıza Kastamonulular olarak her zaman sahip çıktık, çıkmaya da devam edeceğiz. 2023’e el ele, gönül gönüle yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“BU İKİYÜZLÜLÜĞÜ MİLLETİMİZİN GÖZÜNDEN KAÇIRABİLECEĞİNİZİ Mİ SANIYORSUNUZ?”

Tarihte verilen mücadeleye sahip çıkılması gerektiğini söyleyen Milletvekili Çelik; “Esasen sadece ecdadımızda bahsetmek, isimlerini zikretmek yeterli değildir. O ecdadımızın verdiği mücadeleye bugün ne kadar sahip çıkıyorsunuz o önemlidir. Bugün terörle mücadeleye karşı durduğunuz pozisyon nedir? Bugün PKK’nın en büyük siyasi destekçisi HDP ile pozisyonunuz nedir? Siz buna cevap verin, ne yapıyorsunuz? Birkaç ay önce tezkere oylaması yaptık. Ne yaptılar? CHP ve HDP milletvekilleri tezkereye ‘Hayır’ oyu verdiler. İYİ Partililerde milletin tepkisinden çekindikleri için 1 tanesi hariç ‘evet’ dediler. 1 tanesini bıraktılar ki, yarın, öbür gün ‘tezkereye bizim içimizden 1 kişi Hayır demişti’ diyebilelim diye. Bu ne ikiyüzlülüktür. Tezkere oylamasından sonra CHP Genel Başkanı çıkıp ne dedi, ‘Tezkereye evet oyu vermek, cumhuriyete ihanet etmektir’ dedi. Sen ecdattan bahseden Sayın Akşener buna ne cevap verdin? Sana ‘Cumhuriyete ihanet ettin’ diyen CHP Genel Başkanı’na karşı hangi duruşu gösterdin sen? Gösteremezler, çünkü bunlar bir taraftan HDP’nin desteğini alabilmek için onlara şirin gözükmeye çalışırken, bir taraftan da milliyetçilik nutukları atarak, böyle bir pozisyon ortaya koymaya çalışıyorlar. Bu ikiyüzlülüğü milletimizin gözünden kaçırabileceğinizi mi sanıyorsunuz?” şeklinde konuştu.

“BİRLİĞİMİZİ, BERABERLİĞİMİZİ EN İYİ NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ”

Rusya-Ukrayna Savaşı’na değinerek sözlerine devam eden Milletvekili Çelik; “Bugün dünya savaş konuşuyorlar. Ülkeler güvenliklerini sağlamak adına neler yapabilirizi konuşuyor. ‘Türkiye S-400’leri almamalı’ diyen Kılıçdaroğlu mu, Akşener mi Türkiye’yi geleceğe taşıyacak? Ufuksuz siyasetçiler bunlar. Bugün Ukrayna’nın başına gelenler ortada. Bugün Türkiye’nin savunma sanayisinde ortaya koyduğu büyük irade 20 yıldır, yüzde 20’den alıp, yüzde 75’lere taşıdığımız savunma sanayi konusunda hangi sözleri söylüyorsunuz? ‘Türkiye, Dağlık Karabağ’a cihatçıları gönderdi’ diyen CHP’nin Dış Politikalarından Sorumlu Milletvekili. Bunlar gerçekten ibretlik vesikalar, ibretlik sözler. Bunları anlatmaya devam edeceğiz. Milleti aldatmalarına asla müsaade etmeyeceğiz. CHP her zaman hiziplerin partisi olmuştur. Ülkenin geleceği için bir vizyon ortaya koyamayan, hem kendi içinde ayak oyunlarıyla ki; Kılıçdaroğlu’nun kaset oyunlarıyla nasıl CHP’nin başına getirildiğini, bir proje olduğunu biliyoruz; Kastamonu’da da farklı bir durum yok. Bu figüranlarla mı Kastamonu geleceğe yol yürüyecek. Böyle mi Kastamonu’yu geliştireceksiniz? Mümkün değil. Birliğimizi, beraberliğimizi en iyi noktaya taşıyacağız. Bunlarla mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

“DAYANAMADIKLARI, KABUL EDEMEDİKLERİ MİLLETİN TA KENDİSİDİR”

Millet İttifakı’nın 28 Şubat ittifakı olduğunu söyleyen Milletvekili Çelik; “28 Şubat gibi milletimizin hafızasında derin hasarlar bırakmış, büyük haksızlıklar ortaya koymuş, insanlarımızın mağduriyetlerine neden olmuş bir günde, 6 adet parti genel başkanı bir araya gelip, beyanatta bulunacaklarını ifade ettiler. Allah aşkına bu beyanattan sizler ne anladınız? Parlamenter hükümet sistemiymiş de, güçlendireceklermiş de, şunu öyle, şunu böyle yapacaklarmışlar da, Allah aşkına 28 Şubat’tan bu tarafa bunun hiç tartışması var mı? Siz Türkiye’nin geleceği ile ne ortaya koymaya çalıştıklarını anladınız mı? Anlamakta mümkün değil zaten. Onların ortaya koydukları koalisyonlardır, istikrarsızlıktır, 20 günlük hükümetlerdir, hükümet başına ortalama 1 yıllık hükümetlerdir. Bu iyi bir şey olsaydı, Türkiye dünyada kriz falan yokken, 1994’te krize düşer miydi? Bu hükümet sistemi iyi bir şey olsaydı eğer, bir yıla bir hükümet düşer miydi? Bu iyi bir şey olsaydı, kasaların fırlatıldığı 2001 krizini doğurur muydu? Bütün bunlar bizim geçmiş siyasitecrübelerimiz. Bu tecrübeler üzerine Türkiye istikrarlı hükümet dönemlerini ortaya koyan, bugün pandemiye rağmen, bugün savaşa rağmen tüm olumsuzluklara rağmen bölgesinde ve dünyada büyük ve güçlü Türkiye’yi ortaya koyan Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi’ni millet getirdi. Bir başkası getirmedi, biz getirdik. Sanki eskiden olduğu gibi, birileri Cumhurbaşkanımızı getirmiş gibi, millete dayatmış gibi, bu ülkenin başına getirmiş gibi konuşuyorlar. Bu ülkenin yüzde 52’sinin oyunu almıştır. Aslında dayanamadıkları, kabul edemedikleri milletin ta kendisidir. Milleti asla kabul edemediler. İşte aslından yapmak istedikleri milletin elinden kendisini idare etmesini sağlayan oy hakkını geri almaktır. Millet buna müsaade etmeyecek, bizler buna müsaade etmeyeceğiz. O hükümet dönemlerini biliyoruz. 1999’daki depremi de biliyoruz. Günlerce depremlere müdahale edemeyen, afetlere müdahale edemeyen hükümetler vardı. Bugün Bozkurt’ta, Ayancık’ı da, bütün ilçelerimizi de ayağa kaldıran bir hükümet var” dedi.

“YATIRIMLARI, MİLLETİMİZE KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Milletvekili Çelik, Kastamonu’ya yönelik çalışmalara devam ettiklerini ifade ederek; “İlçelerimizle ilgili çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz. Gerek Bakanlarımızla yaptığımız görüşmeler, gerek bürokrasiyle ilgili yaptığımız görüşmeler, Sayın Cumhurbaşkanımızdan talep ettiğimiz hususların bir bir yerine geldiğini görüyorsunuz. Sağlık, eğitim, ulaşım, spor, turizm altyapısı, organize sanayi bölgeleri, tarım, hayvancılık ile ilgili adım attığımız altyapı yatırımlarının hepsi bir bir gerçekleşmeye devam ediyor. Doğanyurt’ta hastanemizi hizmete açtık. Ağlı’da hastanemizin yapımına devam ediyor. Cide, Çatalzeytin, Küre’de devam ediyor. Hepsini milletimize kazandırmaya devam edeceğiz. Kastamonu merkezde de yaptığımız çalışmalarda devam ediyor. Okul yenileme, yeniden yapma, güçlendirme çalışmalarımız büyük bir aşama kaydetti. Bunu milletimiz görüyor. Duran bir AK Parti yok, çalışan bir AK Parti var. Üreten bir AK Parti var. Bütün ilçelerimizi 4 yıl içerisinde doğalgaza kavuşturacağız. Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. 2023 bizim için çok önemli. Sadece AK Parti’nin seçimi değildir, sadece Cumhur İttifakı’nın seçimi değildir, büyüyen Türkiye’nin yoluna aynı hız ve heyecanla Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devam etmesinin millet tarafından onaylanacağı bir seçimdir. Bunun için doğruları anlatmaya, yalanları çürütmeye hep birlikte var mıyız?” şeklinde konuştu.

 

Toplantının devamında AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Oğuzhan Sayıkoğlu ve Küre Belediye Başkanı Salih Turan da birer konuşma gerçekleştirdi. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum