'Kulüpten öte aileyiz';

'Kulüpten öte aileyiz'

İl Özel İdaresi Köy Hizmetleri Spor Kulübü, hafta sonu Taşköprüspor ile oynanacak kritik mücadele öncesinde yemekte bir araya geldi....

Yemeğe, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Kulüp Başkanı Nida Sinsi, Destek Hizmetleri Müdürü ve Kulüp Başkan Yardımcısı Osman Yıldız, Teknik Direktör Sait Taş, teknik heyet ve yönetim kurulu ile futbolcular tam kadro katıldı.

Kulüp Başkanı Nida Sinsi, yemek programında yaptığı konuşmada;  İl Özel İdare KHS ekibi olarak bir futbol kulübünden öte aile olduklarına vurgu yaparak,  ''İlimizde amatör spora olan desteğimiz sadece futbol olarak değil çeşitli branşlarda ve diğer amatör kulüplere artarak devam edecektir. Bu konuda Sayın Valimiz Avni Çakır ve Genel sekreterimiz Selçuk Aslan’ın destekleri ve katkıları için tüm sporseverler adına teşekkür ediyorum'' dedi.

Pazar günü oynanacak Taşköporüspor mücadelesi hakkında da konuşan Başkan Sinsi, ''Pazar günü kardeş takımımız Taşköprüspor ile çok önemli bir maçımız var. Aynı ilin iki güzide takımının güzel bir futbol sergilediği ve dostluğun kazandığı bir maç olmasını diliyoruz. Bu sene bizim de istemediğimiz bir şekilde aynı ilden iki takımı karşı karşıya getirecek yapıyı başından beri tasvip etmiyoruz. BAL'da kendi gurubunun en iyi iki takımından birinin zorunlu olarak küme düşecek olmasının yanlış bir karar diye düşünüyorum. Fakat bu bizim kararımız değil ve biz ligi en üst sırada bitirmek için kalan tüm maçlarımızı kazanmayı hedefliyoruz. Ligin sonuna yaklaştığımız bu günlerde önemli bir maç öncesi futbolcularla bir arada olup moral vermek onların maç stresinden uzaklaşmasını sağlama adına bu yemeği tertip ettik. Umarım hafta sonu bunu zafer yemeği olarak tekrar ederiz'' dedi.

Teknik Direktör Sait Taş da,  geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmanın hava şartları sebebiyle ertelenmesine atıfta bulunarak, ''Futbolcularımız geçen hafta oynanması gereken maça konsantre olmuşlardı. Ertelenen maç için yeniden onları hem fizik hem mental olarak hazırlamaya çalıştık. Şimdi her şeyimiz hazır ve maç gününü bekliyoruz. Başkanımıza da bu moral yemeği için futbolcularım ve teknik heyetimiz olarak teşekkür ediyoruz'' ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum