Şampiyon Hipnoteam!;

Şampiyon Hipnoteam!

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Futbol Turnuvası sona erdi....

Düzenlenen Turnuva  İl Sağlık Müdürlüğü Koordinasyonunda, Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü destekleri ile gerçekleştirildi.

Turnuvaya; Sağlık Müdürlüğü, Taşköprü Başhekimlik,Taşköprü Hastane, Azdavay SK, Öz-Sağlık İş Sendikası Kastamonu, Özel Anadolu Hastanesi,Bozkurt DH, Özel Nefes Hastanesi, A.D.S.M., Araç DH, Umke Spor, Devrekani İlçe Devlet Hastanesi, Hipnoteam,Küre Devlet Hastanesi,Daday Devlet Hastanesi, Sağlık Gücü, Kastamonu Eğt. Arş Hastanesi, Komuta FC olmak üzere  toplam 18 takım katıldı.

Turnuva sonucunda Hipnoteam, turnuvanın şampiyonu olmayı başarırken;  Araç Devlet Hastanesi ikinci, UMKE Spor ise üçüncü olarak turnuvayı tamamladı. Şampiyonada Dursun Ali Muslu turnuva gol kralı oldu.

Final gecesinde 14 Mart tıp Bayramı kapsamında düzenlenen Masatenisi Turnuvasında birincilikleri kazanan, bayanlarda Nihal Akpınar, Erkeklerde Aytaç Karadeniz'e de kupaları teslim edildi.

Final akşamında açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu;  “Ülkemizde her yıl 14 Mart tarihi Sağlık Hizmetlerinin her alanında Özveri ile çalışan Toplumun daha sağlıklı bir yaşam sürmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan  özellikle Covid-19 Pandemi döneminde cansiperane sağlık hizmeti sunan  sağlık çalışanlarımızın TIP BAYRAMI olarak kutlanmaktadır. Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından 2022 yılında, yaşadığımız Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarımızın moral motivasyonlarının yüksek tutmak çalışanlarımızın daha yüksek performansla sağlık hizmeti sunumu için,  içinde bulunduğumuz 2022 yılı 14 Mart tıp bayramı münasebeti ile ilimiz sağlık kurum ve kuruluşlarında görev yapan Sağlık çalışanlarımız arasında 2022 Yılı  14 Mart Tıp Bayramı Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlendi. Düzenlenen turnuva kapsamında bizlere desteğini esirgemeyen Başta Gençlik Spor İl Müdürü Reşat Asrak olmak üzere Tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız, final akşamında turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza teşekkür eder, Turnuva şampiyonu olan HİPNOTEAM takımını da başarılarından dolayı kutlarım, Az da olsa sağlık çalışanlarımıza moral verip eğlenceli bir zaman yaşatabildiysek ne mutlu bize diyerek turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere herkese teşekkür etti.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum