“O bataklık kuruyacak”;

“O bataklık kuruyacak”

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından yaptığı kum saati paylaşımıyla dikkat çekmişti....

Paylaşımda herhangi bir açıklama yapılmazken söz konusu paylaşımın ne amaçla yapıldığı anlaşıldı. Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü yeni yaptığı paylaşımda geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ve 52 kişinin gözaltına alındığı Bataklık Operasyonu’yla ilgili olduğu kaydedildi.

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM)Şube Müdürlüğü Koordinesinde İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri görevlileri tarafından geçtiğimiz günlerde 46 ayrı adrese Bataklık Operasyonu düzenlenmişti.

Suç işlemek Amacıyla Örgüt kurmak, yönetmek, üye olmak, örgüt faaliyeti kapsamında uyuşturucu madde imal ve temini yapmak suçlarından;aralarında 2 örgüt lideri 2 örgüt yöneticisi ve 23 örgüt üyesinin bulunduğu toplam 27 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştı. Soruşturmanın devamında 25 şüpheli şahıs hakkında da adli işlem başlatılmış toplamda 52 şüpheli gözaltına alınmıştı. Olayla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmede 52 şüpheliden toplam 18 şahıs adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüphelilerin soruşturması ise devam ediyor. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum