'Kemerde delik kalmadı';

'Kemerde delik kalmadı'

Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu, yaptığı basın açıklamasında halkın kemer sıkacak durumda olmadığını 'Kemerde delik kalmadı' ifadeleriyle belirtirken; artan girdi maliyetleri sebebiyle üretici ve vatandaşların önünü göremediğini ve devletin bir an önce gerekli teşvikleri vermesi gerektiğini belirtti....

''MİLLET BAHÇESİ'NİN HİÇ BİR İSTİHDAMA KATKISI YOK''

''Millet bahçesi diyerek hiç bir istihdama katkısı olmayan sadece yandaşlara inşaat rantı olan işlere milyarlarca lira harcayanlar üretim için planı, programı olmayanların koskoca ülkeyi getirdikleri hal ortada savaş halindeki bir ülkeden ayçiçek yağı,buğday bekler hale geldik . Kurtuluşun,bolluğun,bereketin üretimde olduğunun üstüne basa,basa haykıranları yok saymanın faturası çok acı bir şekilde halkımıza çıkmış durumda . Paranın bol olduğu zaman diliminde milyarlarca doları betona,inşaata yatırmanın sonucu dünyanın en verimli topraklarına üretimsizlik getirmiştir . Ülkeyi yöneten idarenin bir çok konuda olduğu gibi ileriyi görememesi,plan,program içerisinde olmamasının bedelini hep beraber ödemekteyiz.''

 

Önümüzdeki günlerin ne getireceğinin bilinmesinin zor olduğuna dikkat çeken Başesigioğlu, ''Bu enflasyon, bu gıda ve enerji maliyetleriyle ucuz üretimin olmayacağını tüm kesimler ifade etmekteler . Geç kalmadan tüm üretici kesimlerine ayrımsız düzenli, denetlemeli acilen nelerin yapılması gerektiğinin açıklanarak destek olunmalıdır .Yarın çok daha geç olabilir .Küçük esnafımıza gerekli SSK primleri başta olmak üzere destek verilmelidir .Halk kemer sıkmayacak,emekliler,asgari ücretliler,yoksullar kemer sıkmayacak kemerde delik kalmadı. Devlet kemer sıkacak.

Başta TBMM olmak üzere kamunun emrinde olan lüks araçların acil hizmet alanında kullanılanların dışında kalanların tamamı garajlara çekilmeli yada satılmalı .

Çare ; Yeniden topyekun üretime koyulacağız ekilmeyen bir karış toprak bırakmayacağız . Evlerde saksılara,bahçelere ekeceğiz hep beraber üreteceğiz . Ya destek verin ya da bir an önce gidin .Bu ülkede 27 milyon genç vatan evlatları var yorulanlara mahkum değiliz'' dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum