Başkanlardan açıklama!;

Başkanlardan açıklama!

Bölgesel Amatör Ligi 5. Bölge 2.Grup'ta mücadele eden temsilcilerimiz, bu hafta sonu Gazi Stadı'nda karşı karşıya gelecek....

Türkiye Futbol Federasyonu'nun statüsü gereği kazanan takımın Bölgesel Amatör Lig'de kalmak için büyük avantaj elde edeceği karşılaşma öncesi Kastamonu İl Özel İdare KHS Teknik Direktörü Nida Sinsi ve Taşköprüspor Kulüp Başkanı Hüseyin Aytaç Altan, açıklamalarda bulundu.

SİNSİ: ''BİRBİRİMİZE MUHTACIZ''

Pazar günü Gazi Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesinde değerlendirmelerde bulunan Özel İdare KHS Başkanı Sinsi, 'Kastamonu için heyecanlı bir hafta sonu olacak. Kastamonu'ya böyle bir heyecanı yaşatabileceğimiz için de mutluluk duyuyoruz. Karşılaşmanın dostluk çerçevesinde geçeceğine inanıyorum'' dedi.

Taşköprüspor'la kardeş kulüp olduklarını dile getiren Başkan Sinsi, ''Birbirimize muhtacız, hangi sonuç ortaya çıkarsa çıksın, çok sevineceğiz ya da üzüleceğiz diyemem ama tabiki kazanmayı isteyen tarafız. Umarım, Kastamonululara güzel bir futbol izletebiliriz'' dedi.

ALTAN: ''KAZANAN KASTAMONU OLACAK''

Derbi öncesinde mücadele hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Altan ise;  ''Bütün bu gelişmelerin arasında bu maça en özel şekilde hazırlanıp Gazi stadyumunda kazanan taraf olacağımıza inancım sonsuz ve futbolcu kardeşlerimize çok güveniyoruz.Dostluk içinde geçeceğine inandığım bu mücadelenin hak edenin kazandığı bir maç olmasını diliyorum'' dedi.

Altan, şöyle devam etti; ''İlk yarı oynanan maçta her iki takım arasında da dostluk içinde geçen karşılaşmayı son dakikalarda bir gol atarak kazanmayı bilmiştik. Umarım yine aynı şekilde sonuçlanır ve yine biz galip geliriz. Bu kritik haftalarda hakem hatalarının yada başka olumsuzlukların konuşulmayacağı sadece futbolun konuşulacağı ve dillere destan bir maç olmasını yürekten temenni ediyorum. Her iki takımımıza başarılar diliyorum. Bu hafta kazanan Kastamonu şehri olacaktır diye düşünüyorum'' ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum