TCDD 180 işçi alıyor;

TCDD 180 işçi alıyor

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İşçi alımı ilanı yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan işçi alımı ilanına göre TCDD bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı müdürlüklerinde görevlendirmek üzere Ön Lisans mezunu 180 Tren Teşkil İşçisi alımı yapılacak....

TCDD İşçi Alımı için adaylarının Ön Lisans mezunu olmalaları, bu kapsamda KPSSP93 puan türünden en az 60 puan alınmalı ve ilan tarihi itibariyle adayların 31 yaşından gün almamış olması gerekiyor.

 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NEDİR?

 

Başvuru yapacak adaylardan genel olarak, sağlık açısından görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, tehlikeli ve çok tehlikeli işyeri kapsamında olması ve işin niteliği gereği ilan edilen işgücü talebine sadece erkek adaylar başvuru yapabilecektir.

 

TCDD, HANGİ BÖLÜMLERDEN MEZUN İŞÇİ ALACAK?

 

TCDD 2 farlı alanda işçi alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda; "Elektrik Elektrik Teknolojisi, Elektrik Makineleri Bakım ve Onarımı Elektrik, Makine, Tamir ve Bakım Endüstriyel Elektrik Elektronik Teknolojisi, Deniz Elektroniği Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Elektrik -Elektronik Elektrik, Elektronik Teknikerliği Elektronik Elektronik Yüksek Teknisyenliği, Endüstriyel Elektronik Endüstriyel Elektronik Teknikerliği, Endüstriyel Elektronik Teknolojisi Gemi Elektroniği Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Teknolojisi Elektronik Raylı Sistemler Elektrik ve Raylı Sistemler İşletmeciliği, Raylı Sistemler Makine Teknolojisi, Raylı Sistemler Teknolojisi Demiryolu Araçları Mekatronik Mekatronik Teknolojisi, Lojistik Kargo Kargo Hizmetleri Lojistik Yönetimi Uluslararası Lojistik Uluslararası Taşımacılık Yönetimi Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik" alanlarından mezun olmuş, 139 İşçi alımı yapacak.

 

Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Teknolojisi Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Raylı Sistemler İşletmeciliği, Raylı Sistemler Makine Teknolojisi Raylı Sistemler Teknolojisi Demiryolu Araçlar bölümlerinden mezun olmuş 41 işçi alımı yapacak.

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum