Vali Aydın Arslan, başarıya doymuyor;

Vali Aydın Arslan, başarıya doymuyor

2021–2022 Eğitim–Öğretim Yılı Spor Faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen Kastamonu genelinde okullar arası yüzme müsabakasında Vali Aydın Arslan Ortaokulu birinciliği aldı....

Vali Aydın Arslan Ortaokulu yüzme branşı müsabakalarında Küçük Kızlar ve Yıldız Erkekler kategorilerinde il birincisi oldu. 

Yapılan yüzme müsabakasında Vali Aydın Arslan Ortaokulu il birincisi olan takımlardan Küçük Kızlar kategorisinde; “Elanur Yılmaz, Sude Semenoğlu, Tuana Aşkaroğlu, Nisa Ünlü”, yine il birincisi olan takımlardan Yıldız Erkekler kategorisinde ise; “Deniz Gülbay, Tunahan Sefa Yazıcı, Furkan Ertuğrul Yüce, Ege Mert Köse, Ahmet Ayaz Durmuş, Yemliha Cengiz” yer aldı.

“OKULUMUZDAN BİR BÜYÜK BAŞARI DAHA”

Konuyla ilgili Vali Aydın Arslan Ortaokulu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “2021–2022 Eğitim–Öğretim Yılı Spor Faaliyetleri kapsamında yüzme branşı müsabakalarında okulumuzdan bir büyük başarı daha. Okulumuz, Kastamonu genelindeokullar arası yapılan yüzme müsabakalarında Küçük Kızlar ve Yıldız Erkekler kategorilerinde takım olarak İl 1’ncisi oldu.15 öğrencimizle katıldığımız müsabakalarda çeşitli mesafe ve stilde; Küçük Kızlar, Küçük Erkekler, Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler kategorilerinde ayrıca bireysel olarak il birinciliği, il ikinciliği, il üçüncülüğü, il dördüncülüğü almışlardır. Başarıda emeği geçen sevgili öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ederiz.” 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum