İstanbul KAS-DER’den Kastamonulu Nuri Killigil Paşa’ya ziyaret;

İstanbul KAS-DER’den Kastamonulu Nuri Killigil Paşa’ya ziyaret

Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) Yerli ve Milli Silah Sanayisi’nin temellerini atan, Ülkemiz için Şehit olan Kastamonulu Nuri Killigil Paşa’yı Anma Programı önceki gün saat 14.00’da Edirnekapı Şehitliği’nde Mezarı başında gerçekleştirildi....

Yerli ve Milli Silah Sanayisinin Temellerini Atan İsim Kastamonulu Nuri Killigil Paşa’yı Anma Programını Edirnekapı Şehitliği’nde mezarı başında anıldı. Programa KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen, Genel Başkan Vekili Kubilay Salihvatandaş, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Çamur, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Hamide Tarhan Ertaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, KAS-DER Şube Başkanları Ramazan Aksu, Kemal Kebapçı, Erol Şahin, Esenler Gençlik Kolları Başkanı Ersin Bütün katılım sağladı.

“KAHRAMAN HEMŞEHRİLERİMİZİ ANMAK BİZ TORUNLARININ EN ÖNEMLİ GÖREVİ”

Tarihçi Yazar Şeref Yumurtacı, Nuri Killigil Paşa’yı anlatımıyla başlayan anma programında, Fulya Camii İmamı ve Kas-Der Genel Başkan Danışmanı Hasan Osmanoğlu tarafından Kuran-ı Kerim okundu.  Ardından program, Kas-Der Genel Başkanı Remzi Şen’in konuşmasıyla devam etti. KAS-DER Dayanışma Derneği’nce yapılan yazılı açıklamada; “Yerli ve Milli Silah Sanayisinin temellerini atan, Ülkemiz için Şehit olan Kastamonulu Nuri Killigil Paşa’yı Anma Programını önceki gün saat 14.00’da Edirnekapı Şehitliği’nde Mezarı başında gerçekleştirdik. Ülkemiz ve bizler için hayatını veren kahraman hemşerilerimizi anmak biz torunlarının en önemli görevlerinden birisidir. Biz de bunu, bu görevi KAS-DER olarak mezarı başında dualar ile anarak yerine getirdik” denildi.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum