KASKON Genel Başkanlığı ilimizde ziyaretlerde bulundu;

KASKON Genel Başkanlığı ilimizde ziyaretlerde bulundu

KASKON “Büyük Kastamonu Buluşması” adı altında 13 Martta Eyüp’te kahvaltı programı düzenliyor....

Kısa adı KASKON olan Kastamonu Konfederasyonu Genel Kurul sonrası ilk büyük organizasyonunda İstanbul’daki 400’ü aşkın Kastamonu Sivil Toplum Kuruluşunu “Büyük Kastamonu Buluşması” kahvaltı programı İle biralara getirmeyi hedefliyor.

Bu bağlamda KASKON Genel Başkanı Mehmet Alver, Genel Başkan Vekili Kubilay Salih Vatandaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Kemerci Kastamonu Valisi Avni Çakır, Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, İl Genel Meclis Başkanı Güray Parçal, Ak Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, CHP İl Başkan Yardımcısı Ahmet Şişmanoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Dilek İlke Karabacak, MHP İl Başkanı Emin Çınarı ziyaret ederek davetiyelerini takdim etti.

KASKON Genel Başkanı Mehmet Alver yaptığı açıklamada; “İstanbul’da Konfederasyonumuza bağlı 15 Federasyon, 400 ü aşkın ilçe ve köy derneği, KAS-DER ve 39 Şubesi, KASİAD ve Kastamonu Vakfı Kastamonu Sivil toplumunu oluşturmaktadır. Bizde Kaskon olarak 13 Martta Eyüp’te tüm sivil toplum kuruluşların Başkanlarının katılacağı istişare kahvaltısı düzenleyeceğiz. Bu program İle İstanbul’daki Kastamonu Sivil Toplum Kuruluşlarını bir araya getireceğiz. Bugünde Kastamonu’muzun protokolünü davet etmek için ilimizi ziyaret ederek temaslarda bulunduk” dedi. Kahvaltı Programına geniş bir protokol katılması da bekleniyor. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum