'Çok önemli üç hafta başlıyor';

'Çok önemli üç hafta başlıyor'

Kastamonu Özel İdare KHS Antrenörü Sait Taş, 1074 Çankırıspor’a karşı alınan 4-2’lik galibiyeti değerlendirdi....

Maçta 0-2 geriye düşmelerine rağmen çok iyi bir tepki göstererek karşılaşmadan 4-2 galibiyetle ayrıldıklarını belirten Taş, takımın vazgeçmeme karakterini sevdiğini söyledi. Taş, ayrıca önümüzdeki haftalar hakkında da kısa bir değerlendirme yaptı.

 

''İYİ TOPARLADIK''


Özel İdare Antrenörü Taş şunları söyledi: “Çankırı maçına Bartın maçının psikolojik etkisiyle çıktık. Moral bozukluğu vardı. Erken goller yedik. İyi toparladık. İyi reaksiyon gösterdik. Sonucunda galibiyetle ayrılmak güzel. Çankırı maçının zor olacağını biliyorduk. Düşmemek adına mücadele veriyorlar. İstediğimiz aldığımız için mutluyuz.”

 

''YENİLGİYİ KABUL ETMEYEN BİR TAKIMIZ''

 

Taş: “Oyuncularımın sonuç ne olursa olsun maçı bırakmama karakterini seviyorum. Bu maçta 0-2’den dönüş yaptık, 4-2 kazandık. Maçta 0-2 geriye düştüğümüzde de galibiyete inancım tamdı. 0-2’den oyunu çevirmek güzel bir şey. Çocukları tebrik etmek lazım. Daha önce Haymana maçını da çevirdik. Bartın maçında 2-0 geriye düştük, 2-1 yakaladık, sonrasında da rakibimizi zorladık ama puansız ayrılmıştık. Yenilgiyi kabul etmeyen bir takımız.”

 

“ÇOK ÖNEMLİ 3 HAFTA BAŞLIYOR”

 

Taş son olarak: “Bu kadar kolay gol yememek gerekiyor. Toparlayacağız. Maç maç gidiyoruz. Önümüzdeki maçın çalışmalarına başlayacağız. Bizim için çok önemli 3 hafta başlıyor. Bu maçta daha az süre alan oyuncularımıza da şans verdik. Süre almış oldular. Önümüzdeki haftalar için bunlar da önemli.”

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum