Sağlıkçılar sahaya indi;

Sağlıkçılar sahaya indi

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, ilimizde görev yapan sağlık çalışanları arasında futbol turnuvası düzenliyor....

18 takımın katılacağı turnuvanın açılış karşılaşmasını; İl Sağlık Müdürü Yüksel Kutlu ve Gençlik Spor İl Müdürü Reşat Asrak da takip etti.

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından da 2022 yılında, yaşadığımız Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarımızın moral motivasyonlarının yüksek tutmak, çalışanların daha yüksek performansla sağlık hizmeti sunmaları için,  içinde bulunduğumuz 2022 yılı 14 Mart TIP Bayramı münasebeti ile ilimiz sağlık kurum ve kuruluşlarında görev yapan Sağlık çalışanları arasında 2022 Yılı  14 Mart Tıp Bayramı Halı Saha Futbol Turnuvası düzenleniyor.

Düzenlenen Turnuva  Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda yapılacak olup, maçlar Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait KYK Halı Saha  tesislerinde yapılacak.

Düzenlenen turnuvaya; Sağlık Müdürlüğü,Taşköprü Başhekimlik, Taşköprü Hastane, Azdavay Sk, Öz-Sağlık İş Sendikası Kastamonu, Özel Anadolu Hastanesi, Bozkurt Hastane, Özel Nefes Hastanesi, A.D.S.M., Araç Hastane, Umke Spor, Devrekani İlçe Devlet Hastanesi,Hipnoteam,Küre Devlet hastanesi, Daday Devlet Hastanesi,Sağlık gücü, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Komuta FC olmak üzere toplam 18 takım katılacak.

 

Turnuvanın açılış maçı dün;  Bozkurt DH ve UMKE Spor arasında yapılan karşılaşmayla başladı.



 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum