41 yıllık memuriyete gururla veda;

41 yıllık memuriyete gururla veda

Kastamonu Valiliği İl Yazı İşleri Müdürü Nevzat Özkan, 1980 yılı Temmuz ayında Kastamonu Valiliği’nde başladığı memuriyet hayatına Çarşamba günü (2 Mart 2022) veda edecek....

17 VALİ İLE ÇALIŞTI

 

Valilikte sırasıyla; Tahrirat Katibi, Şef, Özel Kalem Müdürü ve İl Yazı İşleri Müdürü görevlerinde bulunan Nevzat Özkan, 41 yıllık başarılı memuriyet yaşamı sırasında 17 vali ile çalışarak bu alanda kırılması çok zor bir rekora imza attı. Memuriyet sırasında asli görevlerinin yanı sıra; Kastamonu Kent Konseyi Başkan Yardımcılığı, İl İnsan Hakları Kurulu Danışma ve Başvuru Masası Sorumluluğu, Toplumla İlişkiler Bürosu Sorumluluğu, Valilik Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu Sorumluluğu, Personel Müdürlüğü ve Hükümet Konağı Koruma Amirliği görevlerini de yürüttü.

Spor ve sanat camiasına yakınlığı ile de bilinen Nevzat Özkan, aralıksız 20 yıl süreyle Kastamonuspor Kulübü’nde Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü görevlerinde bulunmuş, Kastamonu Demirspor, Kastamonu İdmanyurdu, Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurullarında,  Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Futbol Tertip Komitesinde ve Türkiye Okçuluk Federasyonu İl Temsilcisi görevlerinde bulunmuştur. Halen Türkiye Kadınlar Futbol Liginde ilimizi temsil eden Kastamonu Gücü Kadın Futbol Takımı yönetim kurulunda as başkan, Kastamonu Beşiktaşlılar Derneği’nde de Genel Sekreter olarak spor yöneticiliğine olan tutkusunu sürdürüyor.

Gazipaşa İlköğretim Okulu ve Ticaret Meslek Lisesi’nde Okul Aile Birliği Başkanlığı da yapan Nevzat Özkan önceki yıllarda Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kastamonu Türk Sanat Müziği korosunda kurucu ve solist olarak görev yapmış, halen de Kastamonu Belediyesi bünyesinde yeni kurulan KASMEK Türk Sanat Müziği korosunda korist olarak sanatsal etkinliklere de devam ediyor.

2 Mart 1957 Kastamonu doğumlu olan Özkan, evli ve 2 çocuk sahibi olup, yüksekokul mezunudur. Memuriyet görevi öncesinde 5 yıl Almanya’da kalan Nevzat Özkan orta derecede Almanca ve İngilizce bilmektedir.




Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum