Kırtasiyeciler Kastamonu'da buluştu;

Kırtasiyeciler Kastamonu'da buluştu

Koza Kitapevi Kırtasiye Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahibi, Kastamonu Çankırı, Karabük ve Sinop İlleri Merkez ve İlçelerinin Bölge Bayisi olan Recep Akgül sponsorluğunda her yıl ilimizde düzenlenen 2022 Kırtasiye, Kitap Tanıtımı ve Satış Aktivitesi Fuar etkinliğinin 9’ncusunu gerçekleştirdi....

Carrefoursa üstü Zirve Center Salonu'nda hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü iki gün yapılan etkinliğe FaberCastell, Derya Büro Malzemeleri San. ve Tic. A.Ş., Nokı, Fatih, Ema Kitap, Silka Kırtasiye İmalat San. Ve Tic., Şahin Kırtasiye, Mikro, Südor Kırtasiye, Ormi Bayrak, Çınar Defter, Gülpaş Kırtasiye, Seven Kırtasiye, Wolf, Pritt, Rotring, Uni-Ball, Oyal ve Scrikss, Ilgaz Klasör Telli Dosya Poşet Dosya Yarım Kapak Tam Kapak dosya,Ilgaz Mukavva Fon Kartonu firmaları katıldı. 

Fuar hakkında açıklama yapan Recep Akgül ve eşi Nagehan Akgül, “Bu yıl 9’ncusunu düzenlediğimiz Kırtasiye ve Kitap Fuarı etkinliğimize kırtasiye, kitap ve diğer çeşitli ürünler kapsamında ülkemizde hizmet veren 20 büyük kırtasiye devleri olan ithalatçı ve imalatçı firma katıldı. Zirve Düğün Salonu'nda iki gün yapılan aktivitemizden Kastamonu, Karabük, Çankırı ve Sinop illerimiz ve ilçeleri kırtasiye ve kitap satışı yapan işyerlerimiz yararlandı, fuarımızda son teknoloji yeni üretilen ürünlerimiz yer aldı ve bu ürünlerimizi kırtasiye ve kitap satış yapan işyerlerimiz ilimizde açılan fuarımızda yakından görme, sipariş verme ve yerlerine teslim etme  imkânından da yararlanmış oldular'' dedi.

Türkiye'nin önde gelen ithalatçı firmalarını fuarlarına getirdiklerini söyleyen Akgül, ''Her geçen yıl da ilimize fuarımıza gelen firma sayısı artıyor. Fuarımızda kırtasiye ve diğer çok sayıda çeşidimizi sergiliyoruz. Ürünleri görmeleri ve yeni üretilen ürünleri görmeleri içinde meslektaşlarımıza kolaylık oluyor. Gelen firmalarımız da ziyarete gelenlere ürünlerini ve özelliklerini anlatıyorlar. Bunun içinde firmalarımıza ve ziyarete gelip bilgi alan meslektaşlarımıza da kutluyoruz.  Kırtasiye ve kitap satış yapan bu firmalarımıza kolaylık olsun diye bu etkinliği her yıl Kastamonu'da yapıp düzenliyoruz. İlk yıllarda 3-4 firma ile başladığımız etkinliğimiz her geçen yıl firma sayısı artışıyla devam ediyor ve bu sayıyı 20’ye kadar çıkardık. Açtığımız fuarımıza katılan firmalarımıza, il ve ilçelerdeki bayilerimize de gösterdikleri yakın ilgi ve alaka içinde teşekkür ederiz" dedi.


 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum