'Rövanşta taraftara ihtiyacımız var';

'Rövanşta taraftara ihtiyacımız var'

Türkiye Basketbol Kadınlar Bölgesel Ligi’nde mücadele eden İstiklal Yolu Gençlik ve Spor Kulübü, 27 Şubat Pazar günü Play-Off rövanş karşılaşmasında Çerkezköy Belediyesi’ni konuk edecek. Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’ndaki maç saat 14.00’te başlayacak....

Çerkezköy’de oynanan ilk maçı 68-51 kaybeden İstiklal Yolu, bu maçta istediği sonucu almak ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükselme yolunda 6’lı finale kalmak için mücadele edecek.


İstiklal Yolu GSK Başkanı Emrah Avcı, zorlu karşılaşma öncesinde Play-Off’a yükselme sürecini değerlendirdi. Avcı, “Sıkıntılı bir süreç sonunda Play-Off’lara yükseldik. Şehri sportif anlamda bütünleştirme gayesiyle hareket ederken yalnızca Sayın Valimiz Avni Çakır ve son deplasmanla birlikte ASKF Başkanımız Adem Keloğlu hem maddi hem manevi olarak destek oldu. Kendi yağımızla kavrulduk, kendi imkanlarımızı kullanarak buraya geldik” dedi.


Taraftarı hafta sonu Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmaya davet eden Avcı, “Bu zorlu maçta taraftar desteğine gerçek anlamda ihtiyacımız var. İlk maçı kaza olarak değerlendiriyorum. Sporcularımız burada oynanacak rövanş maçında elinden geleni yapacak ve bizi üst tura taşıyacak skoru alacaktır. 6’lı finale kalsak da kalmasak da bu maç bu sezon iç sahadaki son iç saha maçımız. Tüm basketbol severleri maçımıza davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum