Altyapıya yıldız takviyesi;

Altyapıya yıldız takviyesi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren GMG Kastamonuspor, Kastamonu'nun başarılı takımlarından Kastamonu Yıldızları Spor Kulübü'nde yetişen ve daha sonra Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor'a transfer olan 15 yaşındaki başarılı kaleci Enver Emir Yılmaz’ı kadrosuna kattı....

Kastamonu Yıldızları altyapısında yetişen ve daha sonra Sivasspor'a transfer olduktan sonra uzun süredir bir çok Süper Lig takımının yakın takibinde yer alan, aynı zamanda da Kastamonulu olan genç kaleci, kendisini GMG Kastamonusporlu yapan sözleşmeye imza attı.

 

Memleketine yeniden dönmüş olmanın kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Enver Emir Yılmaz, hedefinin bir an önde profesyonel olarak A takıma yükselmek ve uzun yıllar Kastamonuspor forması giymek olduğunu söyledi.

GMG Kastamonuspor’un altyapıdan sorumlu olan yönetim kurulu üyesi Tolgahan Özcan, transfere ilişkin yaptığı değerlendirmede, başarılı bir gelecek vadeden genç Emir’i kadrolarına katmanın kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, bu önemli transferde büyük pay sahibi olan kaleci antrenörü Arda Günaydın ve altyapı antrenörü Erdi Can Özdemir’e tüm yönetim kurulu adına teşekkür etti.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum