Kulüp binasını kundakladılar;

Kulüp binasını kundakladılar

Kastamonu Havalimanı Eski Müdürü hemşehrimiz Ersin Köksal'ın Kulüp Başkanlığını yaptığı Milas Gençlik Spor Kulübü'nün binası kundaklandı....

Mücadele ettiği liglerde büyük bir performans gösteren ve Muğla'nın önemli takımları arasında bulunan Milas Gençlik Spor Kulübü'nün binasında gerçekleştirilen soygunun ardından kulüp binası kundaklandı.

Yangın sonrasında bina neredeyse kullanılamaz hale gelirken; kulüp sporcularına ait forma, eşofman, evrak, hatıralar ve kupalar da kül oldu.

KÖKSAL: ''KULÜBÜMÜZÜN HAFIZASI YOK OLDU''

Milas Gençlik Spor Kulüp Başkanı Ersin Köksal da konuyla ilgili olarak; “Dün akşam saatlerinde aldığımız bir haber üzerine kulüp binamıza geldik. Binanın arka tarafından girilmiş, lavabolar kırılmış, musluklar sökülerek alınmış. Bununla da kalmayan vicdansızlar, şampiyonluk kupalarımıza ve plaketlerimize de zarar vermişler. Dahası kulübün tüm işlevlerinin bulunduğu dosyalar da yırtılmış. Hemen ilçe emniyet müdürlüğümüze haber verdik ve polis memurları bina içerisinde ve çevresinde inceleme yaptılar. İncelemenin tamamlanmasının ardından saatler 20.00’yi gösterdiğinde bizler evlerimize dağıldık. Fakat akşam saat 23.00 sularında bu kez kulüp binasında yangın çıktığına dair telefon geldi ve yönetici arkadaşlarımızla birlikte kısa sürede buraya ulaştık. Elbette çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Sonrasında ve bugün sabah saatlerinde yeniden buraya gelerek yaşanan olayı bir kez daha inceleme fırsatı bulduk. Olayın duyulmasının ardından başta ilçemizdeki tüm kamu kurumlarının müdürleri, siyasi partilerimizin ilçe ve il başkanları, bölge milletvekillerimiz, bölgedeki spor kulüplerimizin başkan ve yöneticileri, belediye başkanlarımız telefonla arayarak hem geçmiş olsun dileklerini ilettiler hem de maddi kayıplar için gereken desteği vereceklerini bildirdiler. Elbette bu düşünce bizim için önemli ancak daha önemlisi, yanan-kırılan-zarar gören eşyalar bir şekilde yerine konur. Bizim üzen nokta ise yıllardır kulüp adına yapılan tüm işlemlerin yer aldığı, alınan yönetim kurulu kararları, defterlerimiz, şampiyonluk fotoğraflarımız, kısaca kulübün tüm hafızası yok oldu ve asla yerine konulamaz. Umarız en kısa zamanda bu olayın failleri bulunur ve gereken cezayı alırlar. Bu konuda da ilçe emniyet müdürlüğümüz personeline güvenimiz sonsuzdur” dedi.

Kulüp Başkanı Köksal, meydana gelen olayda yaklaşık 75 bin lira maddi zararın olduğunu söyledi.

 

Kastamonulu Hemşehrimiz Ersin Köksal başta olmak üzere Milas Gençlik Spor Kulübü'ne geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum