Durgut, güven tazeledi;

Durgut, güven tazeledi

Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi, Atabeygazi Konağı’nda 2022 Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi....

Toplantıya, Bakanlık Temsilcisi Kübra Yumrudaş, Kastamonu Sanat Kooperatif Başkanı Serpil Durgut, Kooperatif üyeleri katıldı. Toplantıda 2023 hedefleri belirlenerek, alınan kararlar onaylandı. Kastamonu Sanat İşleyen Eller Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi BaşkanıSerpil Durgut güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Yönetim Kurulu Üyeleri ise şöyle; “Serpil Durgut, Aynur Palabıyık, Mine Telli.

"HEDEFİMİZ BİRLİK İÇİNDE HALKA YÖNELİK HİZMET YAPMAK"

Konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi Başkanı Serpil Durgut; "Yeniden başkan seçildim. Üyelerimize teşekkür ediyorum. Yeni dönemde yine önceki dönemde olduğu gibi kadınlarımızın istihdamına kalkındırmaya yönelik faaliyetlerimize devam edeceğiz. Geleceğe yönelik güzel projelerimiz bizleri bekliyor. Hedefimiz, Kastamonu kadınını kalkındırmak ve kooperatiflerle birlik faaliyetleri kapsamında halka yönelik çalışmalar yapabilmek. Şehir dışındaki kooperatiflere de irtibat halindeyiz. Kastamonu adına neler yapabiliriz bunların araştırması içindeyiz. Bu sebeple elimizden gayreti gosterdik göstermeye de devam edeceğiz. Yeni dönemde gerçekleştireceğimiz projelerimiz olacak. Kadın Kooperatifleri ile birlikte çalışarak güzel projelere imza atacağız. Her şey Kastamonu'muz ve değerli  kadınlarımız için" dedi.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum