“İlgili acente yetkililerini şehrimizde ağırlayacağız”;

“İlgili acente yetkililerini şehrimizde ağırlayacağız”

12 Şubat’ta kapılarını açan ve bu yıl 25’incisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), Kastamonu Standı’nda şehrimizin yöresel ürünlerinden tarihine, turizminden kültürel değerlerine kadar tüm yönleriyle tanıtılmaya devam ediyor....

Kastamonu Turizm Otelciler Derneği (KASTOD) Başkanı Hüsnü Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,Kastamonu Stnadı’nda 13 acente yetkilini ağırladıklarını ve beraber istişarelerde bulunduklarını kaydetti. Gül, 15 Mart itibariyle ilgili acente yetkililerini Kastamonu’da ağırlayacaklarının bilgisini paylaştı.

“EKO VE KÜLTÜR TURİZMİ YAPAN TÜM ACENTELERLE GÖRÜŞME SAĞLADIK”

Tarihi, maneviyatı, kültürel değerleri, turizmi, muhteşem doğası ve yöresel ürünleriyle İstanbul Emitt Fuarı’nda adeta bir inci gibi parlayan Kastamonu, İstanbul Emitt fuarında dikkatleri üzerine topluyor.  İstanbul Emitt Fuarı’nda, Kastamonu’nun tanıtımı için çaba sarf eden KASTOD Başkanı Hüsnü Gül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri dile getirdi; “İstanbul Emitt fuarına katılarak, şehrimizin tanıtımı adına Kastamonu Valimiz il ve ilçe Belediye Başkanlarımız, KATSO, KESOB ve tüm kamu kurum kuruluşları yönetici ve personelleri birlik ve STK’lar ile gayret gösterdik. 2022 yılı Turizm sezonunda şehrimizin de hakettiği ilgi ve değeri görmesini ümit ederim. Kastamonu Turizm Otelciler Derneği adına en çok önem verdiğimiz konu olan Eko ve Kültür Turizmi yapan tüm acentelerle görüşme sağladık. Aynı zamanda yaklaşık 13 acente yetkilisini Kastamonu standımıza davet ederek şehrimizi detayları ile anlattık. Onlarla, yapılacak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduk.İnşallah Mart 15 itibari ile ilgili acente yetkililerini şehrimizde ağırlayacak, erinde Info gezileri düzenleyerek sonuca ulaşılır çalışmalar yapacağız” dedi.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum