Azdavay'da öğrencilere toplu ulaşım jesti!;

Azdavay'da öğrencilere toplu ulaşım jesti!

Kastamonu'da toplu ulaşım fiyatlarına olan zamma tepkiler devam ederken; Azdavay ilçemizde örnek bir uygulamaya imza atıldı. Azdavay Belediyesi; öğrencilerin toplu ulaşım ücretlerini bir aylık 'bir TL' olarak belirledi....

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek belediye encümeni kararı ile öğrencilerin toplu taşım ücretinin aylık bir lira olarak belirlendiğini açıkladı.

 

 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Civelek şu ifadeleri kullandı ;

" Sevgili Öğrencilerimiz! Sizlere sağlık ve başarılar diliyoruz.  Belediyemiz 2022 yılı Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısında oy birliği ile aldığımız kararla 5 yıl süreyle tüm öğrencilerimiz için toplu taşıma abonman ücreti aylık 1 (bir) TL olarak belirlenmiştir.

Hayırseverlerimizin destekleri ile aldığımız bu kararın ilçemiz ilkokul-ortaokul ve lise öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bundan böyle Belediye Servis Şoförlerimiz tüm öğrencilerimizden ücret talep etmeyecek, sadece sağlık ve başarı dileklerinde bulunacaklar.  Yaşadığımız sıkıntılı günlere rağmen ilçe halkımızın yararına en güzel hizmetleri yapabilmeyi bizlere nasip eden Allah’ıma sonsuz şükrediyorum'' dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum