Kastamonu Üniversitesi 2 kurs açıyor;

Kastamonu Üniversitesi 2 kurs açıyor

Kastamonu Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (KASÜSEM), Uygulamalı Ön Muhasebe Kursu ile ALES Matematik kursu açıyor....

KASÜSEM’den, Ön Muhasebe Kursu ile ilgili yapılan bilgilendirmede, Pazartesi Salı ve Çarşamba günleri olmak üzere haftada 3 gün, 18.00-21.00 saatleri arasında verileceği ve kurs süresinin toplam 54 saat olduğu kaydedildi. Ön Muhasebe Kursu’nun son başvuru tarihinin 4 Mart 2022 olduğu açıklandı. 7 Mart 2022 tarihinde başlayacak kursun ücretinin ise bin TL olduğu kaydedildi.

KASÜSEMtarafından açılan bir diğer kurs da ALES Matematik Kursu. Bu kursla ilgili yapılan bilgilendirmede, kursun, Cumartesi günleri olmak üzere haftada 1 gün, 13.30-18.30 saatleri arasında verileceği ve kurs süresinin toplam 60 saat olduğu kaydedildi. ALES Matematik Kursu’nun son başvuru tarihinin 28 Ocak 2022 olduğu açıklandı. 29 Ocak tarihinde başlayacak kursun ücreti ise, bin TL olarak açıklandı.

Ayrıca kurs ücretlerinde 2 taksit imkânının olduğu da belirtildi. Konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgi için kursa başvuracakların https://kasusem.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/ adresini ziyaret edebilecekleri kaydedildi.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum