Özel Nefes Hastanesi’ne açılış öncesi ziyaretler;

Özel Nefes Hastanesi’ne açılış öncesi ziyaretler

Kastamonu’da sağlık hizmeti vermeye hazırlanan Özel Nefes Hastanesi’ne AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ve İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu ziyaret gerçekleştirdi....

İl Sağlık Müdürü Yüksel Kutlu, hastanenin fiziki şartları ve tıbbi donanımı hakkında incelemelerde bulunurken, Milletvekili Metin Çelik ise Kastamonu sağlık sektörüne önemli katkılar sağlayacağına inandığı Özel Nefes Hastanesi’nin hayırlı olmasını diledi.  

İlk ziyaret geçen hafta Cuma günü İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu tarafından yapıldı.

Özel Nefes Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sinan Altıkulaç ve Genel Koordinatör Kayhan Yaman tarafından ağırlanan Müdürü Kutlu, hastaneyi gezerek incelemelerde ve değerlendirmelerde bulundu. Hastanedeki acil servis, yataklı tedavi görecek olan hastaların odaları, ameliyathane, laboratuar ve poliklinik bölümlerini gezen Dr.Yüksel Kutlu, hastane binasının fiziki şartları ve kullanılacak olan tıbbi cihazlarının Kastamonu sağlığına önemli katkı sağlayacağını belirtti ve yatırımı gerçekleştirenlere teşekkür ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

MİLLETVEKİLİ METİN ÇELİK’TEN ZİYARET

Özel Nefes Hastanesi’ne ikinci ziyaret AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik tarafından gerçekleştirildi. Hastanenin Başhekimi Op. Dr. Muhittin Öncü ve Genel Koordinatör Kayhan Yaman’dan süreç ile ilgili bilgi alan ve hastaneyi gezen Milletvekili Metin Çelik, Kastamonu sağlık sektörüne önemli katkılar sağlayacağına inandığı Özel Nefes Hastanesi’nin hayırlı olmasını diledi. 







Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum