Kaçırmayın! Kastamonu Üniversitesi 98 personel alıyor;

Kaçırmayın! Kastamonu Üniversitesi 98 personel alıyor

Kastamonu Üniversitesi personel alımı için ilan yayımladı. Lise ve Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden 98 sözleşmeli personel alımı yapılacak....

Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 98 kişilik kadro ile 3 farklı alanda Lise mezunu ve Ön lisans mezunu personel alımı yapılacak.

 

 

657 Sayılı Devlet memurları kanuna tabi olarak 4/B sözleşeli personel alımı yapılacak.

 

Lise Mezunu: 39 Destek Personeli, 10 Teknisyen

Ön Lisans Mezunu: 10 Destek Personeli, 39 Koruma ve Güvenlik,

olmak üzere Lise Mezunu 49 ve Ön Lisans Mezunu 49 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

KPSS Şartı Var Mı?

Üniversitenin sözleşmeli personel alımı ilanı için KPSS Şartı aranacak. Bu kapsamda adaylardan 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94 ve Ön Lisans mezunu için KPSSP93 puan türünden en az 55 puan almış olmak şartları aranacaktır.

Sözleşmeli Personel Genel Başvuru Şartları:

Adaylardan genel olarak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak şartları aranacaktır. Peki Pozisyonuna göre özel şartlar nedir?

Alanına Göre Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

Teknisyen Alımı Şartı:

Teknisyen alımlar farklı alanlarda yapılacak Bu kapsamda alanına göre eğitimini tamamlamış ve ilgili alanda çalıştığını gösterir belgeye sahip olmak, En az lise mezunu olmak ve 30 yaşından büyük olmamak şartı aranacak.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Şartı:

10/06/2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10. maddesinde yer alan şartları taşımak, 30 yaşından büyük olmamak, Vardiyalı çalışmasına herhangi bir engeli olmamak, Son müracaat tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış Özel Güvenlik Görevlisi silahlı/silahsız Kimlik Kartına sahip olmak, Erkeklerde 170 cm ve Kadınlarda 158 cm boyundan kısa boylu olmamak şartı aranacak.

Destek Personeli Alımı Şartı:

Ortaöğretim mezunu olup, MEB onaylı boyacı sertifikası veya ustalık belgesine sahip olmak. Alanında en az 2 yıl deneyimli olmak şartı aranacak.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum